Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Le Mayne de Boulède
Vakantiedomein met zwembaden
2 - 10 personen
vanaf € 1000 per week

Kindvriendelijk vakantiedomein

Bij Le Mayne de Boulède in de Lot-et-Garonne (Zuidwest-Frankrijk) vind je charmante, landelijke vakantiewoningen, waar iedereen welkom is! Rolf en Karen kochten bijna tien jaar geleden een vervallen boerengehucht en verbouwden in de afgelopen jaren de boerderijen tot sfeervolle vakantiehuizen. Voorzien van modern comfort, maar met behoud van alle originele details.

5 Sfeervolle vakantiehuizen en 2 zwembaden

Of het nu is voor een vakantie met het eigen gezin, met een stel vrienden of met opa & oma, iedereen vindt hier een geschikte accommodatie. Het aanbod van Le Mayne de Boulède bestaat uit drie zespersoons gites, een huis voor acht personen en een XLvakantiewoning voor tien personen. Twee van de vijf woningen zijn aangepaste huizen voor o.a. minder valide gasten. Ideaal voor gezinnen die wel aanpassingen nodig hebben, maar het liefst normaal vakantie vieren. Bij Le Mayne de Boulède mag iedereen gewoon zichzelf zijn!

Iedereen welkom!

Voor jong &oud is het hier heerlijk! Op het grote terrein bevinden zich twee zwembaden met rondom ligstoelen, hangmatten en strandstoelen. Er is een trampoline. De bakker stopt elke dag verse stokbroden en croissants in de Voiture à pain, een broodauto, waaruit de kinderen hun bestelling kunnen halen. Elke dag een feestje!

Le Mayne de Boulède biedt buiten het hoogseizoen meerdaagse toertochten met naar keuze een Citroën Dyane, Volkswagen Kever of Renault 4. Picknickmand, flesje wijn, baguette achterin en rijden maar! Het heerlijke toeren door het mooie landschap van de Lot en Dordogne is ook mogelijk voor een dag. Hoe leuk is het, om in een auto uit grootmoederstijd te toeren door een streek waar de tijd heeft stil gestaan!

Een idyllisch vakantiedorpje voor liefhebbers van ‘joie de vivre’. Voor wie wil leven als ‘God in Frankrijk’ en op zoek is naar een bijzonder vakantiehuis in Frankrijk.

Bezig...
Ga naar de website


Le Mayne de Boulède Lieudit "Boulède Haut" 47150 Monflanquin

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: