Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Logeer & Sfeer
5-persoons vakantiewoning
2 - 5 personen
vanaf € 295 per weekend

Vakantie op de boerderij - met hot tub!

Logeer & Sfeer; slapen bij de boer, maar dan anders. Op een steenworp afstand van de IJssel ligt vakantiewoning Logeer & Sfeer, een bijzonder sfeervolle vakantiewoning. Logeer & Sfeer ligt op het erf van een modern melkveebedrijf, te midden van de weilanden. Kijk uit over de graslanden met koeien en de dijk langs de IJssel.

Logeren in sfeer

Je voelt je gelijk thuis bij Gerrit-Jan en Marlies. Een heerlijke verrassing staat voor je klaar en de hot tub ziet er uitnodigend uit. Op een warme zomerse dag brengt de hot tub verkoeling en hartje winter is het een geweldige ervaring om met een glas wijn in de warme hot tub te zitten en tot rust te komen. Ook aan de kleinste gasten is gedacht: in de woning zijn o.a. een kinderbed, babywieg, commode en volop speelgoed aanwezig. Verder is er buiten een trampoline, glijbaan, bolderkar en traptractor.

In de woning heb je alle ruimte. Er zijn drie slaapkamers, een master bedroom met bad op de kamer, een 2-persoons kamer en een kinderkamer met alles erop en eraan, ook voor de allerkleinsten. Rondom huis vind je veel ruimte en privacy! Hoewel je naast een stal met ruim 100 koeien logeert, heb je toch het gevoel in the middle of nowhere te verblijven.

Hot tub met uitzicht

Logeer & Sfeer ligt in een prachtige omgeving, op de grens van de Achterhoek en de Veluwe. De dijk die langs de vakantiewoning loopt, brengt je aan de ene kant naar Hanzestad Doesburg en de andere kant naar Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Geniet van uiterwaarden, weilanden en mooie stadjes; logeren in een levend schilderij!Logeer & Sfeer bakfiets

Gasten kunnen de paden op met een electrische bakfiets. Logeer & Sfeer heeft een superleuke bakfiets te huur. Kinderen in de bak en fietsen maar!Logeer & Sfeer Doesburgseweg 2 - 7221 NH Steenderen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: