Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Onthaasten in de Achterhoek®
Vakantiewoningen met wellness
2 - 6 personen
vanaf € 399 per weekend

Wellness vakantiewoningen in Lievelde

Onthaasten in de Achterhoek, dat betekent genieten van een weekendje weg of vakantie in een van de wellness vakantiehuizen. Hoe comfortabel wil je het hebben bij je huis? Een sauna, hot tub, houtkachel… zelfs een butler service is mogelijk bij de vakantiewoningen van Onthaasten in de Achterhoek bij Lievelde.

Kleinschalig vakantiepark in het groen

Op een kleinschalig en rustig park staan op ruime percelen eigentijdse vakantiehuizen. Allemaal smaakvol ingericht, met een individuele sfeer en van alle gemakken voorzien. Elke woning van Onthaasten in de Achterhoek beschikt over privé wellness faciliteiten, zoals een hout gestookte hot tub en een infrarood sauna. Sommige huizen bieden nog meer wellness plezier, van Sunshower tot Vibrosaun. Volop privacy, rust en ruimte op dit bijzondere plekje in de Achterhoek! Kies uit een van de twaalf vakantiewoningen van Onthaasten in de Achterhoek, voor 2 tot 6 personen en kijk welk huis het beste bij je past. Wordt het de Brittenburg met sauna, hot tub, open haard en sunshower of val je op de mooie Tortelduif met overkapte wellness?

Met recht onthaasten

Onthaasten in de Achterhoek

Mochten de luxe faciliteiten in de vakantiewoning nog niet voldoende zijn om te kunnen onthaasten, verwen jezelf nog eens extra met een fijne massage of de Ontbijt Butler service. Op en top verwennerij!

Neem ook de tijd om de Achterhoek te verkennen. Het leven kabbelt hier, wat je zeker gaat helpen bij je weekendje onthaasten. Huur een scooter om een dagje te toeren, reserveer de wijnproeverij bij Wijngaard Schepershof in Groenlo, schuif aan voor het diner bij Welgelegen, fiets, wandel en geniet!

Bezig...
Ga naar de website


Onthaasten in de Achterhoek® Parallelweg 10-24 7137PE Lievelde

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: