Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Onthaasten in de Achterhoek®
Vakantiewoningen met wellness
2 - 6 personen
vanaf € 399 per weekend

Wellness vakantiewoningen in Lievelde

Onthaasten & ontspannen in wellness vakantiehuizen in de Achterhoek. Hoe comfortabel wil je het hebben? Sauna, hot tub, houtkachel, zelfs een butlerservice is mogelijk bij de vakantiewoningen van Onthaasten in de Achterhoek.

Kleinschalig vakantiepark in het groen

Op een kleinschalig en rustig park staan op ruime percelen eigentijdse vakantiehuizen. Allemaal smaakvol ingericht, met een individuele sfeer en van alle gemakken voorzien. Elke woning beschikt over privé wellness faciliteiten, zoals een houtgestookte hot tub en een infrarood sauna. Sommige huizen bieden nog meer wellness plezier, van Sunshower tot Vibrosaun. Volop privacy, rust en ruimte op dit bijzondere plekje in de Achterhoek! Hoewel er meerdere huizen staan, hebben we een paar favorieten die er echt uitspringen. Kies een van deze woningen, de Goudvink (hip en modern) of de Lindenburg.

Verwenarrangementen

Mochten de luxe faciliteiten in de vakantiewoning nog niet voldoende zijn om te kunnen onthaasten, verwen jezelf nog eens extra met een fijne massage of de Ontbijt Butler service. Op & top verwennerij!

Bezig...
Ga naar de website


Onthaasten in de Achterhoek® Parallelweg 10-24 7137PE Lievelde

Thema's uit dit plekje