Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Sóller Secrets
2 en 6-persoons vakantiehuis
2 - 6 personen
vanaf € 275 per weekend

Bijzonder mooie vakantiehuizen op Mallorca

Sóller Secrets, bijzondere vakantiehuizen op Mallorca. Parels, gelegen op een van de mooiste plekken van het eiland, in de vallei van Sóller. Met aan de ene kant ruige bergen met op de hellingen sinaasappelen en olijfgaarden en aan de andere kant de Middellandse zee.

Casita Sal de Mar

Casita Sal de Mar is een stijlvol, prachtig gerenoveerd vakantiehuis pal aan de haven van Sóller. Een vissershuisje aan zee, aan de boulevard van Port de Sóller. De twee balkons en het dakterras bieden je een fantastisch uitzicht op de kleurrijke bootjes in de haven en de ruige bergrug van Mallorca, Sierra Tramuntana, werelderfgoed van UNESCO. Het huis is gerenoveerd met behoud van de authentieke details. Casita Sal de Mar is een 2-persoons vakantiehuis, evt. kunnen op de slaapbank 2 extra personen overnachten.

Villa Emilia

Vanaf het mediterrane dorpsplein van Sóller is het slechts 3 minuten lopen naar Villa Emilia, een 6-persoons luxe vakantiehuis met zwembad. Ook dit huis is gerenoveerd met behoud van de authentieke elementen. Stijlvol, met liefde en oog voor detail. Het middelpunt van het huis is de veranda, de perfecte schaduwplek op hete dagen, met een lange eettafel, een buitenkeuken en de zithoek. Vanuit je hangmat op de veranda duik je zo het zwembad in. Ook hier is het uitzicht opvallend. Over de sinaasappelbomen kijk je uit op de bergen van de Sierra Tramontana.

De vallei van Sóller

Vergeet tijdens je verblijf niet de vallei van Sóller te verkennen: ruige natuur met nog authentieke Spaanse dorpjes. Het beste van Mallorca!

Bezig...
Ga naar de website


Sóller Secrets Sóller Mallorca

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: