Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Zalig aan Zee
10-20 pers vakantiehuizen
10 - 20 personen
vanaf € 750 per weekend
Ga naar de website

Luxe vakantiewoningen in Knokke

Zalig aan Zee: hoe fijn klinkt dat! Voor een zalige vakantie aan zee ben je van harte welkom in een van de prachtige vakantiehuizen in Knokke-Heist en Blankenberge, aan de Belgische kust.

Vakantie aan zee

Zalig aan Zee heeft vijf comfortabele woningen, voor 10 tot 20 personen, waar je samen met familie en vrienden een weekend weg of op vakantie kunt gaan. Genieten van elkaar, van samen ontbijten, lekker lang tafelen, spelende kinderen, verfrissende strandwandelingen, kokkerellen, fijne momenten in de buitenlounge met open haard… Alle comfort is aanwezig om zorgeloos samen te zijn, van beddengoed en handdoeken tot de eindschoonmaak die voor je wordt gedaan. De stoere strandhuizen hebben allemaal dezelfde sfeer en uitstraling: natuurlijke, robuuste materialen zoals steigerhout en beton, grote open ruimtes, veel licht en heerlijke kingsize bedden en bedstedes/slaapnissen voor de kinderen. Je voelt je gelijk thuis, het vakantiegevoel neemt bezit van je zodra je de drempel overgaat.

De zee op loopafstand

De huizen liggen in Knokke-Heist en Blankenberge, op loopafstand van zee en strand. Lekker lang wandelen, schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, vis eten… Knokke is ook een shoppingparadijs met alle winkels 7 dagen per week open, om nog maar te zwijgen van de vele culinaire pareltjes die de badplaats rijk is. Ontdek de Belgische kust of het schilderachtige Damme en mooie Brugge, op minder dan 20 minuten rijden.

Ga naar de website


Zalig in Antwerpen

Stad en strand combineren? Er is ook een zalig vakantiehuis voor 10 personen in Antwerpen te huur!Zalig aan Zee Meerlaan 21 8301 Knokke-Heist

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: