Even geduld...
Schrijf een recensie
Zalig in Antwerpen
10-persoons boutique vakantiewoning
2 - 10 personen
vanaf € 350 per nacht
Ga naar de website

Luxe boutique vakantiewoning in hartje Antwerpen

Zalig in Antwerpen is een luxe 10-persoons vakantiewoning, midden in het centrum van Antwerpen. Met familie of vrienden eropuit? Wees welkom in dit unieke boutique vakantiehuis.

Weekendje weg in de stad

Heb je voor je familieweekend of jaarlijkse vriendenuitje wel eens gedacht aan een stedentrip? Antwerpen leent zich perfect voor zo'n uitje. Kies voor een verblijf bij Zalig in Antwerpen, met plaats voor tien personen. Ideaal voor grote of meerdere gezinnen, vriendengroepen of collega’s bijvoorbeeld. De ‘bohemian-style’ vakantiewoning ligt heel dicht bij de Vrijdagmarkt, een van de mooiste pleintjes in hartje stad. 

De woning is verdeeld over vier verdiepingen. Er zijn drie ruime slaapkamers met fijne, opgemaakte bedden en een eigen badkamer mét regendouche. Na een dag in de stad is het heerlijk thuiskomen in de woonkamer met haard. Gezellig samen koken? Er is een luxe open keuken grenzend aan een privé café-bistro (vroeger een volkscafeetje), te gebruiken als ontbijt- of dinerruimte. Geen zin om te koken? Ga eten in de stad of laat een cateraar de maaltijden verzorgen. 

Ontdek Antwerpen

Je logeert midden in het historische centrum van Antwerpen. Ideaal! Verse broodjes halen voor het ontbijt of lekker buiten de deur ontbijten bij een van de vele koffiebarretjes. Een rondje Kloosterstraat met z’n antiek en brocante, heerlijk eten op Het Zuid, per fiets door de stad? Zoveel te zien en te ontdekken, een weekend gaat te kort zijn!

Ga naar de website


Zalig in Antwerpen Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen

Thema's uit dit plekje