Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Zalig in Antwerpen
10-17 persoons boutique vakantiewoningen
2 - 17 personen
vanaf € 350 per nacht
Ga naar de website

Luxe boutique vakantiewoningen in hartje Antwerpen

Zalig in Antwerpen heeft twee luxe 10-17 persoons vakantiewoningen, midden in het centrum van Antwerpen. Met familie of vrienden eropuit? Wees welkom in deze unieke boutique vakantiehuizen.

Weekendje weg in de stad

Heb je voor je familieweekend of jaarlijkse vriendenuitje wel eens gedacht aan een stedentrip? Antwerpen leent zich perfect voor zo’n uitje. Kies voor een verblijf bij Zalig in Antwerpen, met plaats voor tien tot twaalf personen. Ideaal voor grote of meerdere gezinnen, vriendengroepen of collega’s bijvoorbeeld. De ‘bohemian-style’ vakantiewoningen liggen in hartje stad.

Denk aan ruime slaapkamers met fijne, opgemaakte bedden en een eigen badkamer mét regendouche. Na een dag in de stad is het heerlijk thuiskomen. Gezellig samen koken? Er is een luxe open keuken met gezellige tafels, banken en krukjes. Geen zin om te koken? Ga eten in de stad of laat een cateraar de maaltijden verzorgen.

Ontdek Antwerpen

Je logeert midden in het historische centrum van Antwerpen. Ideaal! Verse broodjes halen voor het ontbijt of lekker buiten de deur ontbijten bij een van de vele koffiebarretjes. Een rondje Kloosterstraat met z’n antiek en brocante, heerlijk eten op Het Zuid, per fiets door de stad? Zoveel te zien en te ontdekken, een weekend gaat te kort zijn!

Ga naar de website


Zalig in Antwerpen Leeuwenstraat 9 2000 Antwerpen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: