Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Rolstoelvriendelijk
Nieuw Leven
Luxe villa's & kamers
2 - 36 personen
vanaf € 110 per nacht

Vakantievilla's voor 1, 2, 12, 24 of 36 personen op Texel

Nieuw Leven op Texel heeft luxe en duurzame 12-persoons villa’s te huur voor groepen of per kamer. Een suite inclusief sauna en bubbelbad, een landelijke keuken, een knapperend haardvuur, een Green Egg barbecue, een ecologische zwemvijver… Zelfs zorg wordt op verzoek tot in de puntjes geregeld. Dat is Nieuw Leven op Texel.

Duurzaam overnachten op Texel

Nieuw Leven is een rustig gelegen duurzame accommodatie inclusief zwemvijver op een steenworp afstand van het levendige Den Burg. Ervaar ruimte en een tikkeltje romantiek bij dit oer Texelse vakantieadres. Drie generaties gastvrijheid hebben hier geleid tot misschien wel dé meest duurzame luxe vakantievilla’s van Europa. Drie geschakelde, van zwart hout voorziene villa’s, staan als een reus in een eindeloos lijkend veld. De villa’s zijn te huur als groepsaccommodatie voor groepen van 12 personen per huis, of geschakeld voor 24 en 36 personen.

De luxe kamers van de villa’s zijn ook te reserveren als hotelkamers. Kies je voor een fraaie kamer met luxe badkamer, een junior suite met sauna en whirlpool of een landzicht kamer met adembenemend uitzicht? Naar dat uitzicht blijf je na je verblijf nog lang verlangen. Evenals naar de grenzeloze service die het echtpaar Martijn en Hendina te allen tijde lijken te bieden. Fietsen in alle soorten en maten staan op verzoek voor je klaar. Broodjes worden ter plekke knapperig bruin afgebakken. Hoe wil je je eitje, alles is mogelijk.

Wat ga je doen vanuit Nieuw Leven op Texel?

De accommodatie ligt op slechts vijf fietskilometers van het hippe strandpaviljoen, Paal 17. Op wandelafstand van de Waal waar de vermaarde kookkunsten van kok’s Michel en Léon garant staan voor lokale lekkernijen bij Brasserie Rebecca. Deze twee tips zijn slechts een kleine greep uit de onuitputtelijke mogelijkheden die de gastvrije familie Eelman al generaties lang tipt. Een kookcursus met Texelse ingrediënten, garnalen vissen, een oestertocht, Martijn en Hendina regelen het graag voor je. Kom langs en ervaar dit bijzondere plekje op Texel zelf. Eenmaal geweest en je bent verkocht. Gegarandeerd een band voor het hele Nieuwe Leven.

Bezig...
Ga naar de website


Nieuw Leven Kadijksweg 8, 1791 LT Den Burg

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: