Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
WOODZ
Pop-up restaurant
vanaf 1 persoon
vanaf € 5 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Restaurant op de Veluwe

WOODZ is de leukste plek voor een tussenstop tijdens jouw wandeling of fietstocht over de Veluwe. Gelegen aan de rand van de Posbank, bij Beekhuizen, ligt dit stoere pop-up restaurant, waar je in zomer en winter een lekker plekje vindt.

WOODZ in the wood

Het restaurant ligt op het terrein van Buitenplaats Beekhuizen, een unieke locatie om te overnachten in het bos. WOODZ bestaat uit containers ontworpen door de Food Truck Complany. Het interieur is stoer en bestaat voornamelijk uit hout en metaal. Robuust en goed passend bij de omgeving. Midden in het restaurant brandt de kachel. Het aantal zitplaatsen binnen is beperkt. Wil je hier ’s avonds dineren, dan is het slim een plekje te reserveren.

Het terras van WOODZ is het hele jaar door een geliefde plek. In de winter branden de kachels van Weltevree, liggen er dekentjes voor je klaar en zijn de stoelen bedekt met schapenvachten. ’s Zomers vind je vanzelf een plekje: zet een stoeltje in het gras, schuif aan op de mooie picknickbanken van Weltevree of zoek de schaduw op onder het deels overdekte terras.

Kind- en hondvriendelijk restaurant

Neem je kinderen met een gerust hart mee. Ze kunnen zich urenlang uitleven op het kabelbaantje, de glijbaan en in het aangrenzende bos. Soms stroomt er ook een beekje over het terrein. Laat je kinderen met water kliederen, terwijl jij geniet van een wijntje op het terras.

Bezig...
Ga naar de website


WOODZ Bovenallee 1 6881 AJ Velp

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: