Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Theehuis Ik en mijn moeder
Theehuis
vanaf 2 personen
vanaf € 15 per high tea
Ga naar de website Reserveren

Bijzonder theehuis in Twente

In het Wooldrikspark in Enschede ligt midden in het groen de theetuin ‘Ik en mijn moeder‘, gevestigd in het koetshuis. Bij slecht weer of in de winter is iedereen welkom in de kleurrijke (thee-)huiskamer met houtkachel en kinderhoekje. Op wit, roze & lila geverfde stoeltjes geniet je van een van de vele theesoorten, een heerlijke cappuccino of een stukje huisgemaakt gebak. Alles wordt zelf gebakken en dat proef je!

Thee met taartjes in de tuin

Wanneer de zon schijnt, zit je heerlijk in de mooie, bloemrijke tuin rondom het koetshuis. Er zijn verschillende fijne plekjes. Bistrostoeltjes, lange tafels en banken en loungehoekjes met kussens… elk hoekje is mooi! Bij ‘Ik en mijn moeder’ kan een High Tea of afternoon tea gereserveerd worden, er is een kleine lunchkaart en in de zomermaanden kun je een gevulde picknickmand bestellen voor in het park. Voor de kinderen is er een leuke knapzak! Theetuin Ik & mijn moeder is een heerlijk adres!

High Tea, picknickmand of knapzak

(TIP: vraag naar de witte Tobleronetaart….)

Bezig...
Ga naar de website


Theehuis Ik en mijn moeder Gronausestraat 12, 7533 BN Enschede

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: