Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Tiny Ecolodges Ljeppershiem
Tiny houses
1 - 3 personen
vanaf € 89 per nacht
Ga naar de website

Duurzame tiny houses in Friesland

Het kleinschalige vakantiepark Ljeppershiem ligt aan het water in Noordoost-Friesland, net buiten het centrum van het dorp Westergeest en niet ver van Dokkum. Bij deze groene vakantieplek staan duurzaamheid en liefde voor de natuur centraal, een filosofie die bijdraagt aan de biodiversiteit in Friesland en voor jou als gast zorgt voor een unieke natuurbeleving. Kom logeren in een ecologische tiny house en geniet van de stilte en het weidse uitzicht.

Ljeppershiem, ecolodges aan het water

De ecolodges op vakantiepark Ljeppershiem hebben, zoals je verwacht bij een tiny house, een slimme en compacte indeling waardoor je van alle gemakken voorzien bent en ondanks het formaat niet inlevert op comfort. De inrichting is hip, fris en vanuit het huisje heb je uitzicht op het water. Bij mooi weer zit je lekker buiten op je eigen terrasje, met je voeten bungelend in het water of op een van de beach chairs. In de herfst of winter bewonder je het landschap vanuit je luie stoel. Op het terrein van Ljeppershiem mag de natuur, voor zover mogelijk, haar gang gaan. Verwacht dus geen perfect gemaaide grasmat en strak gesnoeide struiken, maar een omgeving waar je geniet van puur natuur en veldbloemen.

Vakantie in Friesland

De huisjes van Ljeppershiem liggen direct aan het kanaal de Nieuwe Zwemmer en zijn een ideale uitvalsbasis voor een vakantie op het water. Neem een verfrissende duik op een warme zomerdag, gooi een hengel uit, huur een bootje of neem je eigen boot mee. Er is een trailerhelling en elk huisje bij Ljeppershiem heeft een eigen aanlegplaats. Hoe heerlijk is het om na een dagje varen aan te meren bij je eigen huisje aan de waterkant?! Wil je meer zien van de omgeving? Breng een bezoek aan het gezellige stadje Dokkum, ontdek Nationaal Park Lauwersmeer of stap op de boot naar een van de Waddeneilanden. Voor een dagje winkelen zijn Groningen en Leeuwarden leuke opties.

Ga naar de website


Tiny Ecolodges Ljeppershiem Weardebuorsterwei 1a, 9295 LC Westergeest

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: