Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Vakantiewoning Alkenrode
Luxe vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 245 per weekend
Ga naar de website

Sfeervol huis in de heuvels van Limburg

Vakantiehuis Alkenrode is onderdeel van een authentieke Limburgse hoeve, een carré boerderij, met veel liefde, geduld en aandacht verbouwd tot een comfortabele en sfeervolle woning voor 6 personen. Dit huis overtreft gegarandeerd je verwachtingen.

Op vakantie in Zuid-Limburg

Het vakwerkhuis, bestaande uit leem en kalksteen, zal je positief verrassen. Dit huis is in werkelijkheid zoveel mooier dan op de foto’s. Bij binnenkomst valt je oog gelijk op de privé sauna en een lekker bad op pootjes. De mooie en luxe uitgeruste keuken is de volgende eyecatcher, gevolgd door de zeer ruime woonkamer met houtkachel. Door openslaande deuren stap je op je privé terras met fijne loungebanken. Naast dit terras zijn er ook diverse zitjes te vinden in de grote tuin die bij de hoeve hoort. Tussen de rozen, bij de jeu de boules baan, met uitzicht over de heuvels…

De twee slaapkamers op de eerste verdieping hebben elk een eigen badkamer, met natuurstenen wastafels. Kom je met 6 personen, dan is er een extra slaapkamer in het naastgelegen inpandige appartement met eigen keuken, badkamer en een woonkamer. Alles is even mooi en zorgvuldig afgewerkt. Hanneke en Ralph hechten veel waarde aan gastvrijheid en dat zie en voel je in huis: een warm thuis!

Wat is er te doen in de omgeving?

Alkenrode ligt in Elkenrade, een gehucht in Zuid-Limburg bij Gulpen-Wittem. Wandelen door de heuvels (het lijkt hier af en toe net Toscane), een fietstocht, een stedentrip naar Maastricht, Aken of Hasselt, de mogelijkheden zijn oneindig. Hoe fijn om na een dag op stap in zo’n huis thuis te komen.

Ga naar de website


Vakantiewoning Alkenrode Elkenrade 11 6289NB Gulpen -Wittem

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: