Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
123 Schiermonnikoog
4-12 persoons vakantiehuizen
2 - 12 personen
vanaf € 300 per weekend
Ga naar de website

Vakantie op de Waddeneilanden

123 Schiermonnikoog verhuurt prachtige vakantiehuizen op het mooie waddeneiland Schiermonnikoog, voor 4 tot 12 personen. Sfeervol ingericht, een warme uitstraling, comfortabel: echte bijzondere plekjes.

Vakantie op Schiermonnikoog

Elke vakantiewoning van 123 Schiermonnikoog is anders. Qua uitstraling, qua ligging; van idyllisch tot modern. Wat de huizen gemeen hebben, is de moderne inrichting en het hoge kwaliteitsniveau. De vakantiehuizen liggen verspreid over het dorp, maar allen te midden van zee, strand, bos en duin op het heerlijke autovrije en unieke waddeneiland Schier.

Van schildersatelier tot strandhuis

De karakteristieke woningen, van schildersatelier tot strandhuis, bieden plaats aan 4 tot 12 personen. Onze persoonlijke favoriet is 53°NOORD; een 12-persoons strandhuis gelegen aan de rand van de duinen en op 150 meter van het strand! Rondom het huis liggen meerdere terrassen; ga BBQ-en op een zwoele zomeravond, loungen in de late middaguurtjes of genieten met je wijntje op de banken voor het huis… Voor elk moment van de dag is er een heerlijk plekje om buiten te zitten. Wanneer het ’s avonds afkoelt, schuif je aan bij de lange tafel voor de open haard voor een goed gesprek en onvergetelijke momenten! Een fantastisch huis voor een familieweekend, een vriendenuitje of een vakantie met meerdere gezinnen… Laat je verrassen!

Ga naar de website


123 Schiermonnikoog Schiermonnikoog

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: