Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Villa in Umbria
Vakantiewoningen
2 - 25 personen
vanaf € 300 per week

Sfeervolle vakantiewoningen in Italië

Villa in Umbria biedt een ruim aanbod vakantiewoningen in Umbrië, Italië. Saskia en Sylvia wonen in Italië en bezoeken elk vakantiehuis persoonlijk, ze weten dus precies welk huis perfect past bij jouw wensen.

Vakantiehuis met of zonder zwembad

In het aanbod van bijzondere vakantiewoningen van Villa in Umbria vind je vakantiehuisjes met gedeeld zwembad en villa’s met privé zwembad. Saskia en Sylvia adviseren je graag over een passende woning. Een prachtige vakantiewoning in de glooiende heuvels met uitzicht op een charmant dorpje, een kindvriendelijk vakantiehuis of een oude boerderij omgetoverd tot vakantieparadijs bij het meer van Trasimeno. Voor iedereen een passend huis!

Het groene hart van Italië

De vakantiewoningen liggen in de regio Umbrië, het groene hart van Italië, waar de tijd soms stil lijkt te staan. Van lieflijk glooiende heuvels tot ruige bergen en het vierde grootste meer in Italië, Lago Trasimeno, je vindt het allemaal in Umbrië. Naast de meest bekende steden Perugia en Assisi zijn vele middeleeuwse stadjes een bezoekje waard: Orvieto, Gubbio, Spoleto en Todi bijvoorbeeld. Meer weten over de streek? Lees de blog van Villa in Umbria voor ideëen en tips over wat te zien en wat te doen in Umbrië.

Bezig...
Ga naar de website


Villa in Umbria Tuoro sul Trasimeno, Umbrië

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: