Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Voedselbron Graauw
Glamping in safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 250 per weekend

Bijzonder Plekje in Zeeland

Voedselbron Graauw is een uniek plekje in Zeeland. Een biologische boerderij met biowinkel, een ecocamping met safaritenten en een privé belevingsbos.

Duurzaam overnachten in safaritenten

Op het terrein 100 meter van de boerderij is een voedselbos ontwikkeld, waartussen de safaritenten staan opgesteld. Omringd door een bos met eetbare planten, groente en fruitbomen ervaar je hier nog echte rust en geniet je van een zee aan ruimte. De vier safaritenten zijn zo compleet ingericht dat je alleen maar een koffertje met kleding hoeft in te pakken. Het gedeelde sanitair (nieuw) ligt vlak bij de tenten. Stel je eens voor: wakker worden van het getjilp van de vogeltjes, de dag rustig starten met een kopje koffie bij de eerste zonnestralen op je veranda…

Rondleidingen, kookworkshops,  en aanschuifdiners

Bij de voedselbron worden verschillende activiteiten aangeboden: een rondleiding door het voedselbos of een kookworkshop: Sonja en Emiel informeren je graag over de voedselproductie, landbouw en duurzaamheid.

In de landelijk ingerichte kookschuur vind je de biowinkel en een gezellige ruimte met lange tafels voor de aanschuifdiners met producten van eigen bodem. Niet alleen smakelijk, ook gezellig én een mooie herinnering aan je vakantie hier op de boerderij.

Vakantie in Zeeuws Vlaanderen

Je hoeft je tijdens je verblijf bij Voedselbron Graauw geen moment te vervelen. Ontdek het voedselbos, de boerderij en de natuurrijke omgeving. Wandel- & fietsroutes volop! Naar het Verdronken Land van Saeftinghe, de meest Vlaamse stad van Nederland Hulst of naar de kust.

Bezig...
Ga naar de website


Voedselbron Graauw Dwarsstraat 9, 4569PB Graauw

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: