Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Voscheheugte
Eethuis en natuurcamping met trek-in
1 - 6 personen
vanaf € 65 per nacht

Stoere trek-in en idyllisch eethuis in Drenthe

De Voscheheugte ligt op een idyllisch plekje in Drenthe, midden in de natuur pal tegenover het Mantingerzand. Omringd door heide en velden, sprookjesachtige bossen en stuifzandgebieden kom je echt tot rust. Maak kennis met de vossen, dassen, konijnen en andere dieren die in de omgeving rondhuppelen. Open je ogen en aanschouw hoe mooi Nederland kan zijn.

Duurzame trekkershutten

Aan het einde van het kampeerterrein staan de drie duurzame Trek-in trekkershutten/ tiny houses. De Trek-ins staan als solitaire kunstwerken midden in het landschap, omgeven door rust en ruimte. De toepasselijke namen Fazant, Vos en Ree maken het plaatje compleet. De junior Trek-in, Fazant, biedt plaats aan twee volwassenen en twee kinderen. Vos en Ree zijn beiden geschikt voor zes personen en beschikken net als Fazant over een eigen toilet, warm water en een keukentje. Extra luxe bij Vos en Ree is de eigen douche in de trekkershut. Alle trekkershutten / tiny houses zijn gemaakt van sloophout en hebben door het slimme en strakke ontwerp prachtig uitzicht aan verschillende zijden. Op het terras of aan de picknicktafel kijk je je ogen uit, overdag over het groene landschap of ’s avonds naar de zonsondergang en heldere sterrenhemel…

High tea in het Eethuisje

De Voscheheugte is een paradijs voor natuurliefhebbers. Als je om je heen kijkt kun je niet anders dan genieten. Maak het nog mooier en wandel mee met een vrijwilliger van Natuurmonumenten of pak een fiets en ga zelf op pad. Ook culinaire genieters kunnen hun hart ophalen bij de Voscheheugte. In het gezellige Eethuisje kun je terecht voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Of reserveer een high tea voor na je wandeling in de omgeving. Lekker en gezellig!

Bezig...
Ga naar de website


Voscheheugte Mantingerdijk 8 9436 PN Mantinge

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: