Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Warredal
Boomhutten en tiny houses
1 - 5 personen
vanaf € 255 per weekend

Bijzonder overnachten in het bos

Warredal laat je weer even teruggaan naar de basis. Verspreid in het bos staan boomhutten en tiny houses (cabins) voor 2-5 personen, waar tijdens je verblijf de nadruk ligt op eenvoud, onthaasten, samen zijn en opladen.

Overnachten in een van de cabins bij Warredal

Een klein uurtje ten zuiden van Eindhoven, in Belgisch Limburg, ligt domein het Warredal. In het Forest Camp staan, zoals de naam al zegt, verstopt tussen de bomen een 30-tal cabins. De cabins, ookwel boomhutten en tiny houses, zijn er in verschillende maten. Wordt het de romantische Sweet Cabin voor 2 personen, een Tree Trunk met het hele gezin of kies je voor de verleidelijke cabin met hot tub? De knusse cabins zijn stoer, knus en gezellig en hebben alles in huis voor een fijn verblijf met elkaar. Hoewel je back to basic gaat in het Warredal, zijn de cabins toch ook voorzien van de nodige comfort. Goede bedden, een toilet en warme douche, een eenvoudige keuken met kookgelegenheid en een zitplek bij het enorme raam. Hier kom je niet zomaar meer vandaan! Behalve als je hout moet halen om de houtkachel op te stoken of de kaarsen en olielampen aan moet steken als het donker wordt.

Onthaasten en opladen in het Forest Camp

Hier in het Forest Camp ontbreekt het aan prikkels. Je gaat weer even terug naar de basis, offline en echt samen zijn. Ontdek de charme van spelletjes spelen, van lekker lang ontbijten, van een lange wandeling maken en daarna warme chocolademelk opwarmen op de houtkachel die je zelf stookt. Kleine dingen die je hart laten zingen! Wordt het samen zijn je even te veel, neem dan een kijkje bij de gezamenlijke ontmoetingsplaats, de Cosy Tipi die beneden aan de heuvel naast de zwemvijver ligt.

Waar vind je de cabins van het Warredal?

Het Forest Camp bevindt zich op het domein van het Warredal, net buiten Maaseik in België, niet ver van de Brabantse en Limburgse grens. Je bent er zo! Het is een groen domein met bossen, paardenstallen, een adventure park met klimbos, zipline en fiets- en wandelpaden in het aangrenzende Natuurgebied Bergerven. Bij de Cosy Tipi ligt ook een zwemvijver met strandje. Je leest het al, ook met kinderen vind je hier het paradijs!

Bezig...
Ga naar de website


Warredal Ketelstraat 77 3680 Neeroeteren

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: