Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Betuwsch Badhuys
Wellness
2 - 16 personen
vanaf € 35 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Wellness in de weilanden

Een dagje jezelf verwennen? Bezoek het Betuwsch Badhuys, een wellness in de weilanden. Een verwenadres tot in het kleinste detail.

Zalige sauna en stoere stortemmer

Het Betuwsch Badhuys is anders dan anders. Kleinschalig, sfeervol en met liefde gerund. De landelijke ligging bezorgt je bij aankomst al een ontspannen gevoel. Met slechts koeien als buren kom je hier gelijk tot rust. Eigenaresse Vera heeft in haar boerderij een mooie wellness gebouwd, waarbij met veel aandacht gelet is op de details. Buiten komt hier naar binnen, binnen voel je je buiten. Er zijn sauna’s, voetenbaden, een stoombad, bubbelbad en een dompelton. Diehards kunnen afkoelen onder de stortemmer in de tuin. Geniet van de rust op de hooizolder of bij mooi weer te midden van kippen en fruitbomen in de boomgaard. De tuin is een hele fijne plek, met ligstoelen, een veranda (met vuurkorf voor in de winter – under construction) en een hangmat. Dommel weg of geniet van een lekker sapje van eigen bomen.

Heel veel extra’s

Wat het Betuwsch Badhuys uniek maakt, is niet zomaar in een paar woorden te omschrijven. Dat moet je ervaren, voelen en proeven. Het kleinschalige karakter, de persoonlijke aandacht, de sfeer, de huisgemaakte lunch, de sapjes uit eigen boomgaard, het feit dat je hier met slechts 8 personen per dag terecht kunt… Het Badhuys is privé af te huren (tot maximaal 16 personen), je kunt een massage en een gezichtsbehandeling (die is heel bijzonder!) bijboeken, deelnemen aan een workshop…

Blijven slapen?

Wil je na je heerlijke ontspannen dag niet naar huis? Boek een Bed & Bad arrangement, een 2-daags wellness arrangement inclusief overnachting. Het Badhuys beschikt over een hotelkamer met privé badkamer. Wanneer je met een groep vriendinnen komt, overnacht je op de gezellige slaapzolder.

Heerlijk! Voor een verwendagje voor jezelf, met je partner, met vriendinnen, vlak voor het trouwen…

Bezig...
Ga naar de website


Bad & ontbijt

Blijven slapen? Dat kan in de leuke pipowagen in de tuin van het Badhuys!Betuwsch Badhuys Lienderveldsestraat 10 4033 BC Lienden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: