Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Betuwsch Badhuys
Privé wellness
2 - 12 personen
vanaf € 45 per persoon
Ga naar de website Reserveren

Privé sauna in de weilanden van de Betuwe

Het Betuwsch Badhuys is een privé sauna, gelegen in de weilanden in de Betuwe. Een dagje of avond jezelf verwennen met een klein gezelschap? Ga naar dit verwenadres, waar alles tot in het kleinste detail klopt.

Een moment van totale ontspanning

Het Betuwsch Badhuys is anders dan anders. Kleinschalig, sfeervol en met liefde gerund. De landelijke ligging bezorgt je bij aankomst al een ontspannen gevoel. Met slechts koeien als buren kom je hier gelijk tot rust. Eigenaresse Vera heeft in haar boerderij een mooie wellness gebouwd, waarbij met veel aandacht gelet is op de details. Buiten komt hier naar binnen, binnen voel je je buiten. Er zijn sauna’s, voetenbaden, een stoombad, bubbelbad en een dompelton. Diehards kunnen afkoelen onder de stortemmer in de tuin. Geniet van de rust op de hooizolder of bij mooi weer temidden van kippen en fruitbomen in de boomgaard. De tuin is een hele fijne plek, met ligstoelen, een veranda, een hout gestookte hot tub en een hangmat. Dommel weg of geniet van een lekker sapje van eigen bomen.

Een schoonheidsbehandeling, massage of…

Wat het Betuwsch Badhuys uniek maakt, is niet zomaar in een paar woorden te omschrijven. Dat moet je ervaren, voelen en proeven. Het kleinschalige karakter, de persoonlijke aandacht, de sfeer, de huisgemaakte lunch, de sapjes uit eigen boomgaard, het feit dat je de wellnessboerderij afhuurt voor jouw eigen gezelschap. Je maakt gebruik van alle wellness-faciliteiten in privé setting. Van 2 tot 12 personen, voor een romantische verrassing, babyshower, vrijgezellenfeest of vriendinnengroep. Van twee uurtjes tot een hele dag met overnachting. Eigenlijk is alles mogelijk!

Blijven slapen?

Wil je na je heerlijke ontspannen dag niet naar huis? Je kunt ook blijven slapen. Met z’n tweetjes in de wellnessboerderij, waarbij je tot de late uurtjes gebruik kunt maken van het bubbelbad. Wanneer je met een groep vriendinnen komt, overnacht je bij een sfeervolle B&B in de buurt.

Heerlijk! Voor een verwendagje voor jezelf, met je partner, met vriendinnen, vlak voor het trouwen…

Bezig...
Ga naar de website
Betuwsch Badhuys Lienderveldsestraat 10 4033 BC Lienden

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: