Even geduld...

Noteer alvast in je agenda: 21 t/m 23 november 2014 Flavourites Live! Het leukste shopevent van het jaar, in de Kromhouthal in Amsterdam. En Bijzonder Plekje is er ook weer bij! 

(Work-)shoppen en smullen

Een dagje Flavourites Live is meer dan shoppen alleen. Naast bijna 150 webshops die zich live presenteren, zijn er workshops, fotoshoots en lekkernijen. Handlezen, demonstraties en gratis magazines… De inwendige mens wordt in de watten gelegd door First Eet, die het begrip food & drinks naar een hoger level gaat tillen. 

Do it yourself

Dit jaar is er extra veel aandacht voor do-it-yourself producten. Hip, handgemaakt en gepersonaliseerd is helemaal van deze tijd. Er is een speciale route die je langs stands leidt, waar producten te personaliseren zijn. Daarnaast worden ook ambachtelijke, handgemaakte producten extra in het zonnetje gezet.

Een Bijzonder Plekje

Ook wij zijn dit jaar weer aanwezig tijdens Flavourites Live. Heb jij het Bijzonder Plekje boek al gezien? Wil je een gesigneerd exemplaar? Zoek je nog een bijzonder cadeau voor Sint en/of Kerst of gewoon zomaar? We zien je graag!

Praktische informatie:

Wat: Flavourites Live
Waar: Kromhouthal in Amsterdam-Noord
Wanneer: 21 t/m 23 november 2014
Tijd: Dagelijks 10.00 – 18.00 uur
Entree: € 11,00
Parkeren is gratis in de directe omgeving.
Meer informatie: Flavourites Live

LET OP: dit jaar is er voor het eerst een early-bird tarief. Koop voor 17 oktober 2014 je entreekaartje voor slechts € 8,50!