Even geduld...
Vermeld worden op Bijzonder Plekje?

Over Bijzonder Plekje

Op Bijzonder Plekje selecteer ik, Marleen Brekelmans, sinds 2010 persoonlijk de meest bijzondere adressen in Europa. Adressen voor een dagje uit, een nachtje weg of een vakantie. Ik deel unieke ontdekkingen, persoonlijke tips, positieve ervaringen en kleine dingen die je hart laten zingen. Zo inspireer ik de bezoekers van Bijzonder Plekje om een stapje terug te nemen, te onthaasten en te genieten.

Waarom een vermelding op Bijzonder Plekje?

1. Je bereikt een groot publiek

Met een vermelding op Bijzonder Plekje word je zichtbaar onder een groot publiek (gebaseerd op cijfers uit 2022):

2. Je vermelding is tegelijkertijd een keurmerk

Bijzonder Plekje heeft een groot aantal fans die vertrouwen op ons strenge selectieproces. Een vermelding op Bijzonder Plekje krijg je namelijk niet zomaar. Een Bijzonder Plekje voldoet aan de volgende eisen:

Een vermelding op Bijzonder Plekje bewijst dat jouw plekje écht bijzonder is.

3. We zijn heel goed vindbaar in Google

Zo’n 70% van de bezoekers van Bijzonder Plekje komt via Google. Zij typen bijvoorbeeld woorden in de zoekbalk zoals ‘bijzonder plekje’, ‘bijzonder overnachten’, ‘nachtje weg’, ‘romantisch overnachten’, ‘luxe vakantiehuis’, ‘bijzonder uit eten’, ‘huisje met hottub’. Op veel van deze woorden staan wij in de top 3 van de zoekresultaten.

4. We promoten je op onze actieve social kanalen

Wij promoten onze plekjes actief op social media. Op Facebook hebben we 65.000 volgers. Op Instagram 61.000.

5. Een ander publiek dan Instagram

Veel plekjes zetten Instagram in om hun plekje te promoten. Via hun eigen account of via de accounts van influencers. Een mooi en interessant kanaal natuurlijk, waarop wij zelf ook erg actief zijn. Waarom dan nog een vermelding op Bijzonder Plekje? Bijzonder Plekje spreekt een ander publiek aan. Op Instagram zijn mensen vaak op zoek naar inspiratie voor “ooit”. Veel bezoekers van Bijzonder Plekje zijn actief en doelgericht op zoek naar een plek om te overnachten. Ze doen niet alleen inspiratie op, ze willen ook echt iets boeken.

Hoe het werkt

Het Bijzonder Plekje keurmerk

Door de selectie? Naast je vermelding ontvang je een badge voor op je website en het raam van je plekje. Zodat iedereen kan zien dat jouw plekje aan onze strenge eisen voldoet.

Jouw plekje aanmelden?

Stuur me een e-mail, dan stuur ik je graag alle informatie.

marleen@bijzonderplekje.nl