Even geduld...
Vermeld worden op Bijzonder Plekje?

Over Bijzonder Plekje

Ben je voor jouw bijzondere plekje op zoek naar meer gasten en een betere online zichtbaarheid? Dan is een vermelding op Bijzonder Plekje een goed idee.

Op Bijzonder Plekje vind je een persoonlijke selectie van bijzondere adressen in Europa. Adressen voor een dagje uit, een nachtje weg of een vakantie, die garant staan voor een bijzondere beleving. Door het delen van unieke ontdekkingen, persoonlijke tips, positieve ervaringen en kleine dingen die je hart laten zingen, inspireer ik de bezoekers van Bijzonder Plekje een stapje terug te nemen, te onthaasten en te genieten.

Wat maakt Bijzonder Plekje bijzonder?

Ik ben kritisch en selecteer alleen plekjes waar ik zelf graag kom en die je zelf niet zo snel vindt, weg van de massa. Een Bijzonder Plekje ben je niet zomaar! De geselecteerde adressen blinken uit door o.a. locatie, interieur, sfeer, authenticiteit, kleinschaligheid, kwaliteit, gastvrijheid en persoonlijke benadering (oprechte aandacht). Een bijzonder plekje is uniek, origineel, maar vooral ‘fijn om te zijn’. Alleen de écht bijzondere plekjes komen in aanmerking voor een vermelding.

We hebben in korte tijd al vier boekingen gekregen dankzij jouw verblijf in ons huis.

 

Hoe werkt het?

Geselecteerde adressen betalen een jaarlijkse bijdrage voor hun vermelding, waarvoor Bijzonder Plekje de promotie verzorgt en zorgt voor waardevolle leads naar jouw website/plekje.

In het kort:

√ Een persoonlijke (kritische) selectie
√ Je betaalt geen commissie
√ Rechtstreeks contact met (toekomstige) gasten
√ Promotie via social media
√ Online & online zichtbaarheid

Wil je graag meer weten en een Bijzonder Plekje worden?
Neem contact met me op via mail, dan stuur ik je graag alle informatie.

marleen@bijzonderplekje.nl