Even geduld...

Zwoele zomerse dagen nodigen uit om te gaan picknicken. Gezellig met je voeten in het gras, op zomaar een plekje in het bos of aan het water… Als je érgens een instant vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel van picknicken. Gebruik de tips uit het boek Food en route om je picknick nog leuker en lekkerder te maken.

Meestal besluiten we spontaan te gaan en trek ik zomaar wat uit de koelkast voor een picknick. Wat hapjes, drankjes, alles in de mand en klaar. Leuk en lekker, maar het kan natuurlijk nog veel leuker! En daarvoor is er Food en Route, het kookboek van Madame Charlotte met de allerbeste meeneemrecepten en tips om van elke picknick een feestje te maken.

40 meeneem recepten

Het boek van Charlotte is onderverdeeld in verschillende thema’s:

  • Zon, zee & zand in je eten met perfecte strandrecepten
  • Zweedse droompicknick met de lekkerste dingen om uit je vuist te eten, zomaar ergens in het wild
  • Schuitje varen, grog drinken met lekkers voor een herfstpicknick

Alles bij elkaar 40 recepten voor het beste eten samen met tips om het mee te nemen. Wat dacht je van perenchocoladecake of rabarberlimonade? Gebraden kip, Vietnamese stapelbroodjes of zelfgemaakte ijsthee? Krabkoekjes en hartige Madeleines… Je gaat vanzelf watertanden als je door het boek bladert. De frisse vormgeving en uitnodigende foto’s van Saskia Lelieveld zorgen ervoor dat je à la minute je picknickmand gaat vullen.

Ook als je, net als wij altijd doen, spontaan besluit te gaan picknicken is er een boodschappenlijstje voor een super easy picknick.

Praktische informatie:

Titel: Food en Route, alles voor een droompicknick
Auteur: Mme Charlotte
Uitgever: Snor
Prijs: €18,99
ISBN: 978-94-6314-039-3
Bestel jouw exemplaar van Food en Route