Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag aflevering 4: de hoogtepunten van april 2015.

Bijzondere ontdekkingen

Ook deze maand was ik weer veel onderweg. Ik vind autorijden heerlijk. Muziekje aan, mooie landschappen en dan ook nog fijne ontdekkingen. In het Gelderse Hierden ligt het pas geopende Koek & Keet, waar je terecht kunt voor een heerlijke high tea met vriendinnen, een workshop of kinderfeestje. Niet ver daar vandaan ligt B&B Logeren Aan de Brink, ook net nieuw. 

RGUgS29layAmIEtlZXQ=TG9nZXJlbiBhYW4gZGUgQnJpbms=

(Koek & Keet en Logeren aan de Brink)

Een dagje Brabant bracht me bij Villa Heidetuin aan de rand van Bergen op Zoom. Een prachtig huis met een veranda en tuin om direct voor te vallen! Aan de andere kant van Brabant maakte ik eindelijk kennis met Jan & Gerrie van B&B Gasterij Landschot en Natuurspa Landschot. De natuurspa van Gerrie biedt je totale ontspanning! Een heel bijzondere ervaring, die ik iedereen zou willen laten ervaren. Als je daarna dan ook nog blijft slapen…

VmVyYW5kYSBWaWxsYSBIZWlkZXR1aW4=QiZCIExhbmRzY2hvdA==

(Villa Heidetuin & Gasterij Landschot)

Bijzonder Plekje onderweg

Halverwege april was ik met onze dochters een nachtje weg. Logeren in de roze pipowagen van het Boheems Paradijs in Drenthe. Wat hebben we genoten. Van kunst & kitsch, rust & ruimte, elkaar & de bijzondere plekjes die we ontdekten. We hadden een geweldig ritje met Ome Tinus van Tralaluna en de gastvrije Martin & Manilde en dronken thee in het o zo leuke theehuis van de Voscheheugte.

Qm9oZWVtcyBQYXJhZGlqcw==Vm9zY2hlaGV1Z3Rl

Top 3 best bezochte plekjes

In april zijn de volgende drie plekjes het meest bezocht op Bijzonderplekje.nl

1. Strandhuisje Groede
2. Strandhuisjes Zeeland
3. Strandhuisjes Julianadorp

Favoriet op Instagram

De absolute favoriet op Instagram van afgelopen maand: de mooie buitenkamer van Koek & Keet. Allemaal zin in de zomer?

Bijzonder Plekje in de schijnwerpers

Wat ben ik trots! Een van de allermooiste complimenten voor mijn boek: het ligt in de schappen bij de grotere Albert Heijn winkels. Zo cool!

Qm9layBiaWogZGUgQWxiZXJ0IEhlaWpu

Daarnaast staat het Bijzonder Plekje boek deze maand vermeld in de Alles Voor. van Albert Heijn/Bol.com en heeft Bijzonder Plekje een artikel van 5 pagina's in Puur!Zomer.

Bijzondere activiteit

Op zondag 19 april organiseerde Femke van Hééérlijk de 7e editie van het Seinfestijn, een kleinschalige food- & lifestyle markt in Haarlem. Wij waren erbij! Wat een leuke dag vol gezelligheid, ontmoetingen en inspiratie.

Bijzonder Arnhem

Tijdens ontbijt- en lunchafspraakjes ontdekte ik twee fijne plekken in Arnhem. Hemels, op de Kerkstraat naast Van Mij, heeft hemelse taarten, huisgemaakt. Niet alleen lekker, ook nog eens prachtig gepresenteerd! Een feestje! Net geopend op de Rijnstraat is de Arnhemse vestiging van Brownies and Downies, met vrolijke stoelen, stoere wanden, hoge plafonds en een lekkere lunch.

SGVtZWxzIGluIEFybmhlbQ==QnJvd25pZXMgYW5kIERvd25pZXMgaW4gQXJuaGVt

(Hemels – Brownies and Downies)

Bijzonder handig

Eindelijk (!) is Bijzonder Plekje responsive, d.w.z. dat de website nu ook op je mobiel en tablet goed te bekijken is! Zo blij mee…

April was een fijne maand. Door deze maandelijkse terugblik besef ik nog eens extra hoe mooi het leven is! Kijk jij wel eens terug?

Hopelijk maakt mei je blij!
Marleen