Even geduld...

Aan het einde van elke maand geef ik een terugblik op de afgelopen maand. Met mijn hoogtepunten, nieuwste ontdekkingen, best bekeken Bijzondere Plekje, favoriete foto op Instagram. Om even stil te staan bij al het moois! Vandaag de laatste aflevering van 2015: de hoogtepunten van december.

December was een heerlijke maand. Feestelijk en fijn! Ik reisde van Leuven naar Londen om vervolgens vakantie te vieren in Denemarken. Tussendoor plannen gemaakt en plekjes ontdekt…

Hotspot Fika Nijmegen

In Nijmegen had ik een afspraak bij Fika, een (Scandinavisch) lunchcafé met een hip interieur. Leuk en lekker! Probeer de smörrebröd, rijkelijk belegde boterhammen… 

Foto van de maand

Een bezoek aan London leverde deze favoriete foto van de maand op:

Top 3

De meest favoriete plekjes van deze maand, het meest bezocht:

1. Slapen in het Bos
2. Strandhuisje Groede
3. Wellness Nooz

Mooi Leuven

In de week na Sinterklaas bezocht ik Leuven. Twee dagen genieten van deze mooie stad, klein, maar erg fijn! In december extra leuk vanwege alle bijzondere festiviteiten.

Benieuwd wat ik allemaal gezien & gedaan heb? Lees mijn blogs:

Workshop video maken

Ik volgde een workshop 'zelf een video maken met je smartphone', geweldig leuk! Maak je borst maar nat, vanaf nu zal ik je regelmatig met een filmpje bestoken! Benieuwd naar de eerste video's? Ze zijn te bewonderen op Youtube.

London in 12 uur

Samen met m'n meisjes en moeder bezocht ik London in de kerstvakantie. Zondagavond met de bus vanuit Utrecht, via Calais met de boot naar Dover om maandagochtend vroeg in London aan te komen. 's Avonds met de bus weer terug… Gekkenwerk, maar o zo leuk! Kerst shoppen, de stad bewonderen en als hoogtepunt in het donker in The Eye. Een bijzonder uitje!

Denemarken

Voor het eerst vierden we met ons gezin oud & nieuw in het buitenland. In de kerstvakantie zaten we in een heerlijk huis in Denemarken, met een houtkachel, op loopafstand van het strand, gelegen in Djursland nabij Aarhus. Onze dagen vulden zich met bezoekjes aan charmante dorpjes, een dagje Aarhus en uitwaaien (bijna wegwaaien) tijdens onze wandelingen langs de zee. Oudejaarsnacht stonden we het vuurwerk te bewonderen op het strand, een magisch moment en een mooie start van 2016.

Ik kan terugkijken op een bijzonder jaar. Een jaar waarin ik veel gereisd heb, prachtige plekjes heb mogen ontdekken, bijzondere mensen heb ontmoet en mooie momenten heb beleefd. Dankbaar ben ik voor al jullie enthousiaste reacties en tips. Ik neem jullie in 2016 graag weer mee op mijn reis langs nieuwe ontdekkingen.

Vergeet niet: 'We don't remember days, we remember moments' (Cesare Pavese).

Ik wens jullie veel bijzondere momenten! 

X. Marleen