Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Cabanes de Jeanne
Boomhut en ronde huisjes
2 - 6 personen
vanaf € 705 per week

Boomhutten en ronde huisjes midden in de natuur

De Cabanes de Jeanne zijn een verzameling van gave grote boomhutten en originele ronde huisjes. Allemaal verstopt tussen de bomen en van alle gemakken voorzien. Mooi gelegen en met een privé terras om van de zon te genieten. Een fijne plek voor een (gezins)vakantie.

Origineel en comfortabel genieten op de camping

Midden in de natuur van de prachtige Dordogne vind je de rustige camping van de Familie Hamelin. Omdat ze hier vinden dat dromen en uitrusten niet alleen voorbehouden is aan de prachtige bomen, zijn er langs de rand van het weidse terrein 4 ronde huisjes gebouwd. Je kunt hier comfortabel overnachten met een koppel of gezin met (max) 2 kleine kinderen. Alles in en rondom de hut is gemaakt met het hout van eigen grond. Echt handwerk met een flinke dosis liefde.

De hoogte in?

Overnacht dan in een van de gave boomhutten, variërend van 3,5 tot 6 meter boven de grond. Zelfs het ‘straatje’ naar je hut loopt ver boven de grond. Geniet van de stilte en het comfort van je eigen nest, met prachtig uitzicht vanaf je terras. Een onvergetelijke ervaring.

Perfecte uitvalsbasis voor het gezin

In de cabanes overnacht je midden in de natuur, en toch overal dichtbij. Het is slechts 20 minuten rijden van Sarlat, met haar levendige zaterdagmarkt en op enkele minuten rijden van de wereldberoemde grotten van Lascaux. De Dordogne is een ideale regio voor een gezinsvakantie, met het hele jaar door vele leuke activiteiten.

Bezig...
Ga naar de website






Cabanes de Jeanne La Veyssière, 24290 Saint-Amand-de-Coly