Even geduld...

Foodliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Puur Picknick. Verzamel jouw favoriete streekproducten voor een verrukkelijke picknick in het weiland.

Er zijn zuivelproducten van Puur Vechtdal, noten van Plantage Witharen, bessen en fruit van De Bessentuin, IJs van Cucina 37 en Bohemia bier, kaas en wijn van de Smaakspecialist. Ook is er echte Italiaanse koffie uit de Piaggio en je kunt genieten van puur ambachtelijk Vechtdalbrood. Zoek met je eigen picknick kleed een plekje in het weiland en het genieten kan beginnen! Hou de weersvoorspelling in de gaten; bij slecht weer wordt het evenement afgelast.

Het Vechtdal

Puur Picknick vindt plaats in het weiland achter de Rheezer Kamer, midden in de natuur in het Overijsselse Vechtdal. Kijk om je heen en je krijgt meteen zin om dit gebied te ontdekken. Een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en te ontspannen. Wandelen, fietsen, varen, winkelen, eten, drinken, buitenspelen… Alles kan. Het Vechtdal zit vol verrassingen! We hebben de leukste tips & plekjes voor je verzameld.

Praktische informatie:
Wat? Puur Picknick lifestyle
Wanneer? 2 & 3 juli 
Waar? B&B de Rheezer Kamer

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: