Even geduld...

Food & lifestyle evenement

Tijdens het eerste weekend van juli zal B&B de Rheezer Kamer in het Vechtdal geheel in het teken staan van food & lifestyle. Op zaterdag 2 juli wordt er een lifestyle markt georganiseerd voor de deelnemers van de Leontien Ladies Ride. Zondag 3 juli ben je welkom voor een lifestyle markt en de ‘Puur Picknick, pick your own food’, met je eigen kleedje genieten in het weiland.

Laat je inspireren

Zondag 3 juli is een dag vol inspiratie. De locatie in de prachtige natuur alleen al is de moeite waard om een kijkje te komen nemen. Tel daar de kraampjes met woonaccessoires, sieraden, tassen en andere leuke hebbedingen bij op en je weet zeker dat je het echt niet wilt missen. Er worden fotoshoots gehouden en je kunt deelnemen aan een workshop schilderen in de natuur of pottenbakken. De kids kun je gerust meenemen, er worden verschillende activiteiten georganiseerd zodat jij op je gemak de kraampjes langs kan gaan.

Puur Picknick

Foodliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens Puur Picknick. Verzamel jouw favoriete streekproducten voor een verrukkelijke picknick in het weiland. Er zijn zuivelproducten van Puur Vechtdal, noten van Plantage Witharen, bessen en fruit van De Bessentuin, IJs van Cucina 37 en Bohemia bier, kaas en wijn van de Smaakspecialist. Ook is er echte Italiaanse koffie uit de Piaggio en je kunt genieten van puur ambachtelijk Vechtdalbrood. Zoek met je eigen picknick kleed een plekje in het weiland en het genieten kan beginnen! Hou de weersvoorspelling in de gaten; bij slecht weer wordt het evenement afgelast.

Het Vechtdal

Puur Picknick vindt plaats in het weiland achter de Rheezer Kamer, midden in de natuur in het Overijsselse Vechtdal. Kijk om je heen en je krijgt meteen zin om dit gebied te ontdekken. Een heerlijke plek om tot rust te komen, te genieten en te ontspannen. Wandelen, fietsen, varen, winkelen, eten, drinken, buitenspelen… Alles kan. Het Vechtdal zit vol verrassingen! We hebben de leukste tips & plekjes voor je verzameld. 

Praktische informatie:
Wat? Puur Picknick lifestyle
Wanneer? 2 & 3 juli 2016
Waar? B&B de Rheezer Kamer
Meer informatie? Puur Picknick lifestyle