Even geduld...

Relaxed op vakantie gaan, dat willen we toch allemaal?! Helaas lukt dat niet altijd even goed. Op het allerlaatste moment moet er nog zoveel gebeuren, dat het op vakantie gaan helemaal niet zo ontspannen gaat. Hoe komt dat toch? Je kijkt er zo lang naar uit, waarom veroorzaakt het dan toch zoveel stress? En nog erger, hoe kan het dat je na twee dagen thuis alweer het gevoel hebt dat je nooit bent weggeweest?

Ingrid van Meurs, schrijfster van het boek Relaxed op vakantie, helpt je de valkuilen te omzeilen. Zo ga je niet alleen zonder stress op vakantie, het is ook makkelijker om langer na te genieten.

Relaxed op vakantie is onderverdeeld in drie thema’s:

– Voor de vakantie: Geen paniek!
– Tijdens de vakantie: Genieten van het moment
– Na de vakantie: Hou het vast!

Leestips om je voor te bereiden, handige apps voor tijdens je reis, organisaties die je graag werk uit handen nemen, budget reistips, groen reizen en online tips worden afgewisseld met foto’s en quotes. Zo lees je hoe je af kunt kicken van je mobiele telefoon gebruik, hoe je het gesprek samen gaande houdt, hoe je een weekend met je schoonfamilie overleeft en vertelt Ingrid je over het nut van niksen.

Met dit boek ga je zonder stress op weg. Tenminste, dat is de bedoeling. Pas op dat je niet in de stress schiet van alle tips in dit boekje.

Praktische informatie:

Auteur: Ingrid Meurs
Prijs: € 15,-
ISBN: 9789021559933
Kosmos Uitgevers