Even geduld...

Ben jij ook zo dol op onze seizoenen? Geniet je van elk seizoen en vind je het dan ook zo lekker dat het volgende seizoen zich weer aankondigt? Ik hou van de seizoenen. Van de frisse vrieskou in de winter, het prille groen in de lente, zwoele avonden tijdens de zomermaanden en de kleurrijke herfst. In mijn vier boeken deel ik de leukste tips en mooiste plekjes om er elk seizoen om uit te trekken.

Close up van vier boeken Guur, Zwoel, Fris en Koud

Koud, Fris, Zwoel en Guur

  • Beleef de winter! Dit koudste seizoen van het jaar heeft veel moois te bieden. In KOUD vertel ik je hoe je je winter vult met warmte en gezelligheid.
  • De lente op haar mooist beleven? In het boek FRIS vind je volop tips en bijzondere plekjes om het beste uit de lente te halen.
  • Tips nodig voor een mooie zomer? Bestel het boek ZWOEL van Bijzonder Plekje, boordevol tips en bijzondere plekjes om de zomer te beleven.
  • Met de tips in het boek GUUR overtuig ik je van de charme van de herfst. Met o.a. de mooiste boswandelingen, huisjes met haard, plekjes om offline te zijn.

Wil je een gesigneerd exemplaar ontvangen? Is het een cadeau of gewoon leuk voor jezelf? Bestel je boek via mijn webwinkel en ik stuur het je persoonlijk op.

Ja, ik wil een boek bestellen!

De boeken zijn voor € 15,95 te koop bij de uitgever, Essencio en Bol.com.
Het liefst de hele serie compleet? Bestel dan de vier boeken als serie, zonder verzendkosten!

Ook bijzonder: