Even geduld...

Leuke tip voor het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 december: vanaf 11:00 tot 18:00 uur uur luidt de flinkefarm ‘the most wonderful time of the year’ in! Tijdens de Flinke Winter Favorieten is alles aanwezig om de winter te vieren. De beste manier om in feeststemming te komen!

In kerstsfeer

Op de fair vind je alles voor een geslaagde kerst. De mooiste en lekkerste seizoensproducten, feestelijk gedekte tafels, accessoires en ambachtelijke kerstdecoraties! Houtkachels, vuurkorven en honderden lichtjes zorgen voor sfeer en warmte. Loop rustig rond over het erf, warm je aan het vuur, kom binnen in de verlichte, verwarmde tenten en in de grote boerderij. De sfeer is uitnodigend en gezellig.

Naast sfeer is er nog veel meer te proeven. Uiteraard ontbreken de heerlijke huisgemaakte taart, warme chocolademelk en een glaasje glühwein niet. De diverse foodtrucks verrassen je met ouderwetse snert, stoofpeertjes en delicatessen.

Een greep uit het aanbod:

  • De Hungry Little Bastards serveren vanuit hun “Food-keet” pompoensoep, Good Old snert en een broodje hotdog van Brandt & Levie worstmakers.
  • Sâlt&Zucchero Italiaanse wijnen, delicatessen&meer heeft haar blauwe winkel op wielen mee naar de Flinke Winter Favorieten! Proef lekkere wijnen die je ook gelijk bij het kerstdiner kunt serveren. 
  • De kleinste bezoekers gaan met Kleefkunst creatief aan de slag met Glitter kerstkaarten! Let op: alleen op zaterdag!
  • Diverse woonwinkels, o.a. MIXXX Hindeloopen. Zij hebben Hip voor de Heb! 
  • Vitamine Bo maakt de lekkerste winterse gerechtjes in een oude Citroën HY. 
  • Sterk & sveer uit Sneek is erbij met o.a. mooie posters, boeken van Uitgeverij Snor, sieraden en tassen, woon accessoires, zeep & verzorgingsproducten, porselein en veel items van Zusss.

Zoek je een cadeautje voor onder de boom, een goede wijn voor bij het kerstdiner, delicatessen voor op de kersttafel of wil je alleen maar sfeer proeven en in kerststemming komen? Welkom!

Praktische informatie:

Wat? Flinke Winter Favorieten
Waar? Flinkefarm in Hemelum
Wanneer? 10 en 11 december 2016
Tijdstip: vanaf 11.00 tot 18.00 uur
Entree volwassenen: € 5,- per persoon
Entree kids tot 12 jaar: € 2,- per kind
Entree kids tot 4 jaar: gratis

(Fotografie: Philippe van Nieuwenborgh)