Even geduld...

Uit het leven van Marleen… een kijkje in mijn dagelijks leven. Van kleine geluksmomentjes tot grote ontdekkingen, van bijzondere plekjes en mooie ontmoetingen tot dagelijkse beslommeringen: april 2016.

(etalage Deventer)

Het bevalt me goed, maandelijks stil staan bij alle bijzondere momenten van de afgelopen weken. Het doet me nog eens extra beseffen hoe mooi het leven is. Zoveel kleine (en grote) dingen waarvan mijn hart gaat zingen…

Het eerste weekend van april begon zonnig. Samen met dochterlief wandelen in het Sonsbeek park en natuurlijk even borrelen bij het Witte Huis. De ligging op de heuvel, het uitzicht vanaf het terras, het mooie interieur… Mocht je naar Arnhem gaan, doe eens een rondje park!

Ook zo’n fijne plek in Arnhem is Trattoria en Pizzeria Così (Velperbuitensingel 18), een klein eethuisje in het centrum, waar ik mijn verjaardag vierde met manlief en de kinderen. Ookal klein gevierd, ik voelde me echt heel erg jarig, mede door alle lieve berichten via Facebook etc.

(Brood van Joop en Cosi)

Door Loes van Bijzonder Plekje Koe in de Kost kwam ik terecht bij Brood van Joop in Deventer. Wat een leuke plek, helemaal mijn stijl! Lekkere koffie, een goed ontbijt en een tof interieur!

Brood van Joop – Grote Poot 12, Deventer

Design B&B het Raadhuys in Kessel

Door het Limburgse land reden we naar Kessel, aan de Maas, voor een nachtje logeren bij Design B&B het Raadhuys. Eerlijk is eerlijk, ik had tot voor kort nog nooit van Kessel gehoord. Na ons verblijf in het Raadhuys zal ik dit historische stadje aan de Maas nooit meer vergeten! Oordeel zelf, voor deze plek wil iedereen toch naar Kessel!

Lichte kamer met TV, nachtkastje, bed en een ligstoel

Haagse Strandhuisjes

Reuze spannend! Half april ontmoette ik eindelijk mijn ‘mystery guest’, de winnares van de winactie met de Haagse Strandhuisjes. Wat hebben we het leuk gehad en wat hebben we geboft met het weer. Drie dagen aan het strand van Kijkduin met zon en gezelligheid! Bekijk de impressie van ons verblijf.

Nog meer strand

Elk jaar gaan we met onze familie een weekendje weg, dit keer naar een huis net buiten Renesse. Gelukkig stond het huis midden in de weilanden, zonder buren, want oh oh oh, wat kunnen we bulderen van het lachen! 8 volwassen, 8 kinderen, 1 grote chaos. Heerlijk! (dat filmpje hou ik even voor mezelf…)

We gingen blokarten bij Natural High op het strand bij Brouwersdam (bij Ouddorp) na een tip van Ester van Bijzonder Plekje Taflecht. Zo cool! Ooit gedaan? Verslavend leuk!

Hippe strandtenten

Mijn verblijf aan zee werd nog eens extra leuk door deze ontdekkingen: Pier 32 in Kijkduin en Corazon bij Noordwelle in Zeeland. Twee splinternieuwe strandtenten, hip en helemaal mijn smaak!

(Pier 32 en Corazon)

Gespot!

Doe jij je boodschappen bij Dirk van den Broek? Het Bijzonder Plekje boek staat vermeld in het gratis magazine Ditjes & Datjes van mei 2016.

Haal jij je koffie bij Simon Levelt? Ik mocht voor het nieuwe gratis magazine (voorjaar/zomer) 7 bijzondere plekjes aanleveren.

Kleine gelukjes

Via Twitter won ik deze opvallende gekke koffer met de passende naam Crash Baggage Trolley, van Uncle Gadget. Hij is er in alle kleuren, ik koos voor zilver. Handig joh, ik kan er mee gooien en smijten, ziet niemand!

Uit de tuin van mijn moeder komen deze lentebloemetjes, hier word ik zo blij van…

En nu, op naar de maand mei! Wat maakt jou blij?

Marleen