Even geduld...

Je hoofd leegmaken, focus op ontspanning, alles om je heen vergeten en weg met alle stress en zorgen… Yoga heeft een bijzondere werking op de mens. Er wordt gezocht naar een balans tussen lichaam en geest. Lenig of niet lenig, een maatje meer of minder, in je eentje of samen en jong of oud… Yoga is er voor iedereen!

Yoga op de camping

Wat is nu een mooier moment om helemaal zen te worden dan tijdens je vakantie? Zo denken ze er bij natuurcamping de Lemeler Esch in Overijssel ook over. In de zomer worden er dagelijks yogalessen gegeven door Irene van Yoga Ommen. Om 9.00 uur en om 17.00 uur kan Hatha Yoga gevolgd worden. De lessen duren ongeveer anderhalf uur en worden afgesloten met een ontspanningsoefening. Bij mooi weer worden de lessen buiten gegeven, lekker vrij in de natuur. Voor mindere dagen is er een speciale stervormige tent beschikbaar.

Als je eenmaal zo’n fijne yogales achter de rug hebt wil je natuurlijk niet meteen weer naar huis… Ga er lekker een weekendje tussenuit en blijf logeren in één van de duurzame trekkershutten.

Praktische informatie:
Wat? Yoga bij de Lemeler Esch
Waar? Natuurcamping de Lemeler Esch