Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Anima Bed & Wellness
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 70 per nacht laagseizoen

Bijzonder overnachten in Puglia

Anima Bed & Wellness is een bed & breakfast op het platteland, niet ver van de witte stad Ostuni. Een écht Bijzonder Plekje! Door de locatie, het prachtige interieur en de gastvrijheid van Sieb en Francesco.

Slapen in een trullo of smaakvolle kamer

Het was liefde op het eerste gezicht, mijn bezoek aan Anima Bed & Wellness. Sieb en Francesco hebben vijf bijzondere bed & breakfast kamers, waarvan twee in een authentieke trullo en een kamer in een voormalige oven. De kamers zijn met zorg ingericht: met schatten uit de familie, vondsten van rommelmarkten, kunst uit eigen collectie en schilderijen van Sieb. In een mix van design, antiek, vintage en veel kleur. Stuk voor stuk plaatjes en elke kamer met een eigen charme. De Trullo Suite is ruim en romantisch (in Puglia moet je een keer in een trullo slapen!), Kamer Vecchio Forno heeft een prachtig behang. De buitendouche van Kamer Suite is ook echt een lokkertje en de Superior Kamer heeft een unieke badkamer. Trullo Antico is lief, knus en biedt je veel privacy tussen de olijfbomen.

B&B met zwembad, sauna, hot tub

Los van de prachtige kamers heeft Anima nog zoveel extra te bieden. Tussen de olijf- en palmbomen ligt een infinity pool met uitzicht over de heuvels. De ligbedden vind je op mooie plekjes in de tuin. Voor gasten staat er een ‘kookwagen’ met complete keuken om zelf een maaltijd te bereiden. Verstopt tussen de olijfbomen vind je de sauna en een hot tub. Wat een verwennerij! En dat is nog niet alles. Sieb en Francesco nodigen je van harte uit in hun thuisrestaurant. Schuif aan voor een gezonde maaltijd met groente en fruit in eigen tuin.

Wat ga je doen in Puglia?

Het lijkt of je naar de middle of nowhere rijdt wanneer je over smalle landweggetjes de bordjes volgt. Toch zit je hier niet ver van het beroemde Ostuni (de witte stad van Puglia) en Ceglie Messapica (hoofdstad van de gastronomie). Eigenlijk liggen bijna alle hoogtepunten van Puglia binnen bereik: de kustplaatsen Polignano a Mare en Monopoli moet je zeker bezoeken, Locorotondo en Cisternino horen bij de mooiste dorpen van Italië. En dan nog Alberobello, stad van de trulli. Allemaal even bijzonder en uniek. Plan dus gerust een aantal dagen bij Anima B&B om alles optimaal te beleven en ervaren.

Bezig...
Ga naar de website
 

 

 Anima Bed & Wellness Contrada Marcello, sn - 72017 Ostuni

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: