Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Hamilton Lodge & Spa Belalp
Berghotel met wellness
2 - 4 personen
vanaf € 140 per nacht
Ga naar de website

Een bijzonder berghotel in Zwitserland

Te midden van een unieke bergwereld ligt de Hamilton Lodge & Spa Belalp, een bijzonder hotel in een Alpensprookje in Wallis. De lodge is met veel smaak ingericht in cabin log style; warm, intiem, comfortabel, hip en eigentijds.

Charmehotel met wellness

De Hamilton Lodge is veel meer dan alleen een hotel. Naast een comfortabele slaapplaats biedt de lodge gastvrijheid gecombineerd met een persoonlijke benadering. Na een dag van inspanning is het heerlijk ontspannen op het grote zonneterras met magnifiek uitzicht, genieten van een goed glas wijn bij de openhaard in de gezellige lounge of je spieren tot rust laten komen in de sauna en hot tub!

Werelderfgoed van Unesco

Doordat de Belalp autovrij is, kun je hier in alle rust wandelen, spelen en genieten. Direct vanuit de lodge loop je een adembenemend mooie bergwereld in, met toppen van 4000 meter. De beroemde Aletschgletsjer, een werelderfgoed van UNESCO, ligt op loopafstand van de lodge. In de winter stap je vanuit de lodge direct op de ski en geniet je van een ongerepte witte wereld. Een perfecte locatie voor een wintersportvakantie.

Genieten, verwend worden en tegelijkertijd goed voor je lichaam!

Ga naar de website


Hamilton Lodge & Spa Belalp Belalp

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: