Even geduld...

In 2015 zijn Marij en Theo gestart met design B&B Het Raadhuys in Kessel, een bijzondere B&B voor gasten die op zoek zijn naar inspiratie, waarde hechten aan comfort en kwaliteit waarderen. We gaan in gesprek over het ontstaan van de B&B en wat Het Raadhuys zo bijzonder maakt.

Het ontstaan van B&B Het Raadhuys

Na het liefdevol verzorgen van hun kinderen werd het tijd voor de droom van Marij: een eigen bedrijf starten waarbij gastvrijheid en het verwennen van gasten voorop staan. Talloze locaties werden bezocht, totdat Marij en Theo in 2012 hoorden dat het gemeentehuis van Kessel vrij zou komen. De gemeente wilde het pand alleen kwijt aan degene met het beste plan voor een toeristische invulling. De handen werden in elkaar geslagen, een goed plan geschreven, dochter en architect Kim ingeschakeld en voilà: B&B Het Raadhuys was een feit.

UmFhZGh1eXMgS2Vzc2Vs

De drie jaren die volgden werden vergunningen aangevraagd, verbouwingen begeleid en stad en land afgereden voor de mooiste meubels en accessoires. En met een fantastisch resultaat: op 01 juni 2015 konden de eerste gasten ervaren wat échte gastvrijheid is!

Het concept

Marij en Theo bieden hun gasten een totaal beleving. Het uitgangspunt is ‘mensen inspireren en een fantastisch verblijf bezorgen’. Over alles in Het Raadhuys is nagedacht, tot in het kleinste detail. Het interieur is met zorg samengesteld, de kamers met hoogwaardige materialen ingericht, het slaapcomfort is uitstekend en de sfeer ontspannen. ‘Elke ruimte heeft zijn eigen persoonlijke identiteit gekregen. Het geheel is een unieke combinatie van kwaliteit, design en beleving.’ Niet alleen ter plekke word je geinspireerd. Het Raadhuys heeft design producten te koop, leuk voor thuis of om cadeau te doen.

SGFsIEImQiBSYWFkaHV5cyBLZXNzZWwg

QiZCIGthbWVy

Wat maakt Het Raadhuys uniek?

Bijzonderheid, kleinschaligheid en comfort. Zelfs de kleinste dingen kloppen! Daarnaast, en dat is misschien nog wel belangrijker, is het gevoel dat je hier echt welkom bent. Als gast word je ontvangen in de Ontvangstkamer, waar authenticiteit, modern design en architectuur mooi samen komen. Je wensen voor je verblijf worden besproken. Kom je voor design, voor de rust, voor een actief verblijf? Gastvrouw Marij deelt met liefde haar tips. Van verborgen parels in de omgeving tot shoppingadresjes en hotspots in nabijgelegen steden.

In de Ontvangstkamer – bij mooi weer ook op het terras – wordt het ontbijt geserveerd, kun je terecht voor een drankje, een praatje of een fijn plekje voor je boek. Ook in de Loungekamer en buiten op het terras aan de Maas vind je rust. Persoonlijke aandacht staat voorop, met indien gewenst gepaste afstand. Je privacy is hier gegarandeerd.

Het Raadhuys, meer dan een bijzondere B&B aan de Maas in hartje Limburg!

R2V6YW1lbmxpamtzZSBrYW1lcnM=RGVzaWduIEImQg==

Praktische informatie:

Wat? Design B&B Het Raadhuys
Waar? Markt 1, 5995 BB Kessel
Prijs: vanaf € 115,- per kamer per nacht incl. ontbijt
Voor wie? Toeristen en zakenreizigers, adults only

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: