Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Het Raadhuys
Design B&B
1 - 2 personen
vanaf € 115 per nacht

Luxe overnachten aan de Maas

Het Raadhuys ligt in het Limburgse Kessel, pal aan de Maas. De luxe B&B met vier kamers is gevestigd in een karakteristiek pand, het voormalige gemeentehuis van Kessel. Deze design accommodatie is een combinatie van een kleinschalig luxe design hotel en de gastvrijheid van een bed & breakfast.

Chic overnachten in Limburg

Het Raadhuys is een B&B waar oud en nieuw in perfecte harmonie samen gaan. Vier comfortabele kamers, elk met een eigen stijl en charme. Je kunt overnachten in de Bodekamer (met een duodouche en zicht vanuit je bed op de Maas), Secretariekamer of Burgemeesterskamer (een luxe suite ten top met een prachtig bad) met uitzicht op de Maas of in de Archiefkamer met uitzicht op het historisch marktplein van Kessel. Overal in het pand vind je bijzondere details, van een muur met historische krantenpublicaties  tot speelse materialen en elegante oplossingen. De Ontvangstruimte en Loungekamer – twee gemeenschappelijke livings – zorgen niet alleen voor een moment van rust. Regelmatig ontstaan er mooie gesprekken met medegasten. Wanneer de zon schijnt, zit je in de mooie terrastuin, met zicht op de Maas.

Heb je iets te vieren, zoek je een vergaderlocatie of inspirerende plek voor een brainstormsessie? Marij en Theo vertellen je er graag meer over.

Kessel, dorp aan de Maas

Het Raadhuys ligt centraal in het historische kasteeldorpje Kessel. Een mooi marktplein, gezellige terrassen en restaurants om de hoek. Verder kijken? Marij en Theo tippen je graag onverwachte of onbekende plekken in de regio, ook over de grens in Duitsland en België. Ze hebben leuke hotspots kaartjes ontwikkeld van bezienswaardige dorpen en steden in de buurt. Een dagje naar de outlet in Roermond, vergeet ook het centrum niet. Een bezoekje brengen aan Venlo, neem de hotspot route mee en je hebt gegarandeerd een leuke dag!

Bezig...
Ga naar de website
Het Raadhuys Markt 1 5995 BB Kessel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: