Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Vakantiehuis Rømø
6-persoons vakantiehuis
1 - 6 personen
vanaf € 438 per week laagseizoen

Vakantie op een Deens Waddeneiland

Vakantiehuis Rømø ligt op het gelijknamige Deense Waddeneiland, net over de grens bij Duitsland. Het 6-persoons vakantiehuis is heerlijk licht en modern.  Een fijn thuis voor een weekje Wadden.

Duurzaam vakantiehuis

Het nieuwe vakantiehuis is duurzaam gebouwd, energiezuinig, met een eco dak en warmtepomp. Er zijn drie slaapkamers, de badkamer heeft zowel een regendouche als ingebouwd bad, een keuken met alle benodigde apparatuur en lichte living. Grote glazen ramen met een schuifpui bieden je zicht op de tuin en geven je het gevoel dat je buiten leeft. Rondom het huis liggen verschillende terrassen, waarvan een met een ingebouwde haard. Het huis staat op een groot perceel met fijn speelterrein met schommel.

Vakantie op de Deense Wadden

Denemarken heeft drie bewoonde Waddeneilanden:  Rømø, Mandø en Fanø die vallen onder UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee. Rømø is met het vasteland verbonden door een dam, ideaal om tijdens je vakantie leuke uitstapjes te maken naar het vasteland en bijvoorbeeld Legoland. Een fiets huren om het eiland rond te fietsen en een tussenstop te maken bij Hattesgaard Café en Antik moet je ook zeker doen. Én een keer met je auto op het strand rijden of strandzeilen. De stranden zijn ongekend lang én breed! De mooiste zonsondergangen zie je hier vanaf het Sønderstrand en Lakolk Strand. Picknickmand mee en genieten maar…

Bezig...
Ga naar de website


Vakantiehuis Rømø Elmegårdsvej 3 Rømø

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: