Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Stedentrip Valencia
Wanneer je op zoek bent naar een verrassende bestemming voor jouw stedentrip, dan heb ik de gouden tip: Valencia! Deze Spaanse stad verovert ieders hart, gegarandeerd ook het jouwe.

Verrassend Valencia

Valencia is een verrassende stad. Geen wereldstad als Barcelona met tal van beroemde bezienswaardigheden, maar een knusse, gezellige stad met een bijna dorps karakter. Het oude centrum is prachtig. Nauwe straten, mooie pleinen, oude kathedralen, moderne winkels. De historische kern is goed onderhouden en een lust voor het oog. Ga op verkenning, volg je hart en laat je leiden door je gevoel. Je kunt heerlijk dwalen, verdwalen en komt daardoor op de meest bijzondere plekjes van de stad. Alles is op loopafstand in de oude kern. Bezoek de Mercado Central, beklim de toren van de kathedraal, drink een koffie op Plaza de la Virgen en raak onder de indruk van de moderne architectuur van Ciudad de las Artes y las Ciencias.

Historisch Valencia

Waar slaap je?

We hebben een fijne B&B voor je geselecteerd:

  • Valencia Mindfulness Retreat in hartje centrum. Bij aankomst wacht je een warm welkom met Cava en lokale lekkernijen. Het ontbijt is uitgebreid, met veel liefde en zorg geserveerd. Van onschatbare waarde zijn de geheime tips, op maat gegeven en onmisbaar voor je stedentrip naar Valencia!Stad & strand in een!

Een bezoek aan deze Spaanse stad is het hele jaar een goed idee. Een mooie historische binnenstad, zalig strand, restaurantjes.