Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

STUDIOWOUDE07

Vakantiehuis
1-4 personen
vanaf € 75 per nacht
Ga naar de website

STUDIOWOUDE07 is een vakantiehuisje op het eiland De Woude in het Alkmaardermeer. Het is prachtig ingericht en met terras aan het water! 

Logeren op een eiland

Vakantiehuisje STUDIOWOUDE07 is een vrijstaand huisje, geschikt voor 2 (evt. 4) personen. Het zwarte houten huis ligt in het idyllische dorpje De Woude, aan de Markervaart. Direct aan het water ligt een privé terras met buitenhaard en is er plaats voor een bootje. Daarnaast kun je ook voor het huis lekker zitten en evt. buiten eten, je mag gebruik maken van de buitenkeuken.

De studio is modern en praktisch ingericht. Gastheer Thomas en zijn vrouw Minette hebben het vakantiehuis zelf gebouwd, met gebruik van houten bouwplaten. Stijlvol en met veel smaak! STUDIOWOUDE07 is van alle gemakken voorzien; een keuken met koelkast en koffiemachine, een tweepits-elektro plaat en een magnetron, een moderne nieuwe badkamer, een gezellig zitgedeelte en ruime eethoek vanwaar je uitkijkt op het water. Via een houten trap bereik je de open slaapruimte, die functioneel ingericht is, met vier bedden. Alles is even mooi ontworpen, bedacht en afgewerkt. 

Rondom de Woude

De studio ligt op het eiland De Woude, in het Alkmaardermeer. Maak een wandeling rond het eiland, huur het elektrische bootje van de studio of ga vissen met Thomas. Minette wijst je graag de weg in de omgeving naar typisch Hollandse dorpjes als De Rijp. De Zaanse Schans, Alkmaar of een dagje naar zee, STUDIOWOUDE07 is een perfecte uitvalsbasis!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.