Even geduld...

Zin om een dagje of een stedentrip naar Zwolle te plannen? Maak tijd vrij om binnen te lopen bij Anne&Max op de Sassenstraat. Op een steenworp afstand van de historische Sassenpoort, in een prachtig monumentaal pand met grote ramen, veel ruimte en knusse hoekjes, vind je de nieuwste huiskamer in de stad.

Anne&Max Zwolle wordt geleid door een gedreven ondernemerskoppel: Marjan & Pieter. Samen met hun enthousiaste team maken ze de lekkerste koffies met latte art, taartjes, lunch en borrel voor je klaar.

Gevel van Anne en Max, karakteristiek pand met hoge ramen en oud rose geverfd Anne&Max in de Sassenstraat, met zicht op de historische stadspoort

Ontbijten kan de hele dag bij Anne&Max

De zaak is gezellig en hip ingericht met veel planten, een heuse boekenwand en fijne banken en stoeltjes om neer te ploffen. Het is een knusse vestiging met veel licht en een hoog plafond met authentieke details.

De menukaart staat vol met huisgemaakt en biologisch lekkers, wist je dat je de hele dag kunt ontbijten? Met onder andere rijkgevulde ontbijtplanken, een ‘fruit & granen kom ontbijt’ en een smoothie bowl; een droomstart van je dag. Daarnaast staan er veel lekkere broodjes en salades op de uitgebreide kaart, ook vegetarisch en vegan.

High tea of high wine

Anne&Max serveren ook high tea en high wine. Verzamelen vrienden en vriendinnen om gezellig te gaan borrelen met bijvoorbeeld nachos (met of zonder scharrel pulled beef) of oesterzwam bitterballen, die we stiekem nog lekkerder vinden dan gewone bitterballen.

Neem ook je kinderen mee, ook voor hun staat er allerlei lekkers  op’ t menu. En dan hebben we het nog niet gehad over de hemelse (biologische en fairtrade) koffies, ijskoffies (met vanille & pistache) en taartjes zoals de all-time favourite worteltaart en de nieuwe Italian cheesecake.

Waar vind je Anne&Max?

Er zijn inmiddels 15 vestigingen, verspreid over steden in ons land.

Wat? Anne & Max
Waar? Sassenstraat 39, 8011 PB Zwolle
Geopend: 7 dagen per week vanaf 08.00 uur, op zondag vanaf 09.00 uur.
High tea of high wine reserveren? Stuur een mail naar Anne of Max.

Meer tips voor Zwolle? Lees hier verder

P.S. de mooie foto’s zijn gemaakt door Margriet Hoekstra Fotografie

Ontdek ook deze plekjes: