Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Boerenbed Wallis
Safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 396 per midweek
Ga naar de website

Glamping in Zwitserland

Boerenbed Wallis ligt op 1500 meter hoogte in het Zwitserse Lötschental, in een charmant dorpje dat slechts 14 inwoners telt. Tijdens je vakantie in een safaritent van het Boerenbed deel je het erf met schapen, kippen, pony’s en natuurlijk de boer & boerin, die je graag kennis laten maken met het leven als Alpenboer.

Safaritenten met eigen sanitair

Behalve het woonhuis van de familie Ritler en de (knuffel)schuur staan er op het erf van de boerderij ook drie safaritenten van het Boerenbed, elk met eigen toilet en douche. De safaritent is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan 5 personen (maximaal 4 volwassenen). Er is een keuken met koud stromend water, een houtkachel om op te koken en een koelkist. Er is geen stroom in de tent, daarom zijn er olielampen en kaarsen voor ’s avonds. Verder is er een zithoek in de tent, een picknicktafel en een overdekte veranda met loungestoelen en barbecue. Handdoeken en beddengoed zijn niet standaard inbegrepen, maar kunnen wel als extra bijgeboekt worden. Ook is het mogelijk om ’s morgens een verrassingsmand met ontbijtbroodjes bij de tent te laten bezorgen. Dat is nog eens een goed begin van de dag!

Vakantie op en rond de boerderij in Zwitserland

Voor kinderen is een vakantie op de boerderij een groot avontuur. Eieren zoeken in het kippenhok, helpen met voeren, knuffelen met de pony’s en de hele dag buitenspelen. Terwijl zij zich vermaken, genieten jullie van het prachtige uitzicht en de rust op het platteland. Wie niet de hele dag stil kan zitten, volgt een kookles van gastvrouw Karin of gaat op pad in de omgeving. Na een kwartiertje wandelen door de natuur bereik je het dichtstbijzijnde dorpje en op 20 minuten lopen ligt Wiler. Hier vind je een minigolfbaan, speeltuin, kabelbaan en kaasmakerij. Leuk voor kinderen! Dan is er nog het autovrije Zermatt, dit stadje ligt aan de voet van de Matterhorn op ongeveer een uur rijden van Boerenbed Wallis. Aangezien het autovrij is reis je het laatste stuk (ongeveer 10 minuten) met de trein.

Ga naar de website


Boerenbed Wallis

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: