Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Het Boerenbed
Safaritenten
2 - 6 personen
vanaf € 325 per week
Ga naar de website

Kamperen bij de boer

Het Boerenbed, bijzonder overnachten bij de boer. Lekker buiten leven en genieten van het moment. Geen elektriciteit, wel stromend water. Koken op hout, eitjes rapen in het kippenhok, water halen bij de pomp. Even terug in de tijd, met alle tijd! Geniet van de sfeer van kaarsen en olielampen en van de lange avonden rond de warme houtkachel.

Leven als een Heerenboer

Het Boerenbed heeft ook een luxe variant, de HeerenBoer tent. Verwen jezelf met vele extra’s tijdens je vakantie op de boerderij. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst, er liggen handdoeken voor je klaar. Geniet in je eigen hot tub, van je eigen boerendouche, een eigen barbecue of luier een paar uurtjes in de tweepersoons hangmat.

De mooiste glamping-locaties

De Boerenbed tenten staan op de mooiste locaties in Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Engeland. Denk aan een mooie plek en reken maar dat er een BoerenBed Boerderij aanwezig is. De safaritenten staan bij werkende agrarische bedrijven. De boerenbedrijven hebben allemaal iets bijzonders en de boerenfamilies laten je graag kennis maken met het leven op het platteland. Er is altijd wat te beleven. Slootje springen, konijntjes vertroetelen, lammetjes de fles geven, kaas maken, koeien melken of wandelen met de ezel. Elke boerderij heeft zijn eigen specialiteit.

Weg van de drukte, weg van de hectiek van alledag! Rust, ruimte en genieten…. Vergeet de tijd!

Ga naar de website


Het Boerenbed Dochterenseweg 29A Lochem

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: