Even geduld...

Om jaloers op te zijn… zo comfortabel, knus, gezellig…

Het najaar. De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Gelukkig biedt de natuur in de herfst heel veel moois en kunnen we erop uit. De verkleurende blaadjes aan de bomen bekijken en tamme kastanjes roosteren. De herfst is niet voor niets het seizoen waarin de meeste boswandelingen worden gemaakt. Geniet eens echt bewust van de herfst, en kom een weekend logeren bij de boer op een van de prachtigste landgoederen en natuurgebieden van Nederland.

S251cyBnZW5pZXRlbiB2YW4gaGV0IEJldGVyZSBCb2VyZW5iZWQu

Back to Basic

Het Betere BoerenBed biedt een vakantie voor iedereen die op zoek is naar authenticiteit en kleinschaligheid. Een weekend of een week geen tv of pc, want er is geen elektriciteit. Licht komt hier niet uit een peertje, maar van een gezellige kaars of olielamp. Zo maken de eieren ook geen omweg via de supermarkt, maar je haalt ze direct uit het kippenhok.  Met Het Betere BoerenBed gaat men back to basic, maar dan wel in luxe. De ruime tenten bieden prima bedden, zelfs een eigen traditionele bedstee en er is een kookkachel, koelkist en een ruime tafel waaraan gezellige bordspellen gespeeld kunnen worden.RGUgbW9vaWUgaW5yaWNodGluZyB2YW4gaGV0IEJldGVyZSBCb2VyZW5iZWQsIHRlcnVnIG5hYXIgdG9lbi4g

Veel te beleven

In en rond de authentieke tenten van Het Betere BoerenBed is altijd wat te beleven. De boerenmaaltijden worden bereid op een traditionele houtkachel, zodat de soep langzaam pruttelend de volle smaak krijgt. ’s Ochtends helpen de kinderen bij het voeren van de kippen en na een drukke dag vol slootje springen, ravotten in de wei en het bos, is het tijd om gezellig met z’n allen aan tafel te gaan. Geniet van het beste van de herfst. Maak pompoensoep bij de Historische Groentehof in Beesel, ga op zoek naar paddenstoelen of tuur naar de sterrenhemel. Bij 8 van de 15 boerderijen kan dit zelfs vanuit een warm privé BoerenBad! Zet de telefoon uit en kom eens echt tot rust.