Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
La Féline Blanche
Familiehotel
1 - 2 personen
vanaf € 85 per nacht
Ga naar de website

Een vleugje Scandinavië aan de voet van de Mont Blanc

La Féline Blanche, een hotel aan de voet van het Mont Blanc Massief in het centrum van het sfeervolle Saint-Gervais, is een heel fijn adres om te logeren.

Familiehotel in de Franse Alpen

In dit idyllische familiehotel in de Franse Alpen voel je je meteen thuis. Achter de authentieke voorgevel van het kleine hotel schuilt een stijlvol designhotel, met liefde en oog voor detail ingericht. De moderne, witte inrichting met een vleugje grijs, zwart en naturel doen denken aan Scandinavië. Het op het zuiden gelegen terras van het berghotel vormt een soort verlengstuk van het interieur. Het knusse hotel heeft maar 10 gastenkamers, allemaal even mooi met uitzicht op de bergen of het charmante dorpje Saint-Gervais.

Zomer en winter genieten

Skieën tijdens de wintermaanden, wandelen in de zomer; er is genoeg te doen vanuit La Féline Blanche, maar eigenlijk is het hotel zo fijn dat je geen zin hebt om de deur uit te gaan… ‘A cozy, warm and welcoming little gem of a hotel where the hosts take care of the minutest details to make the stay of their guests as comfortable as possible; PERFECT!’

Ga naar de website


La Féline Blanche 138 Rue du Mont Blanc, 74170 Saint-Gervais-les-Bains

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: