Even geduld...

Vakantie bij Het Boerenbed

Het Boerenbed, dat is vakantie vieren op de boerderij. Een vakantie waarbij het je aan niets ontbreekt. In 2016 zijn er weer nieuwe bestemmingen en wordt jouw vakantie nog comfortabeler. Lees je even mee?

HeerenBoer Tent

Tijdens je verblijf op de boerderij slaap je in Boerenbed tenten. Je kunt zelfs kiezen voor extra luxe tent door een HeerenBoer Tent te reserveren. In 2016 zijn deze HeerenBoer Tenten niet alleen voorzien van een eigen douche, je hoeft de douche nu ook niet meer te verwarmen d.m.v. een vuurtje. Een gasboiler doet het werk voor je! Na een dag in de buitenlucht wacht je een heerlijke warme douche. Daarnaast krijgt elke HeerenBoer Tent een houten terras, waar je tot laat in de avond geniet van het betere buitenleven. 

Nieuwe boerderijen

In 2016 worden er weer een aantal nieuwe locaties geopend. De kleinschaligheid van de boerderijen blijft voorop staan, grenzen worden verlegd. Wist je bijvoorbeeld dat er ook BoerenBed Tenten staan in Duitsland, België, Frankrijk en Engeland? België heeft twee prachtige locaties, eentje in de Belgische Ardennen en eentje vlakbij de kust. 

Vroege vogels zijn geluksvogels

Sta je te trappelen om op vakantie te gaan? Wil je onderdeel uitmaken van het leven op de boerderij? Speciaal voor vroegboekers geldt een antrekkelijke korting van € 40,- op je verblijf in 2016. Vul de code “earlybird16” in tijdens het boeken, te gebruiken tot 15 februari 2016, met aankomst heel 2016.

Meer weten?

Het Boerenbed
Het Boerenbed Belgie