Even geduld...

Dordrecht is een verrassend mooie stad. Niet voor niets gaat Koning Willem Alexander dit jaar op Koningsdag naar deze stad aan het water. Het eeuwenoude monumentale centrum, de ligging aan de drie rivieren, de historische havens en de Biesbosch als achterland; meer dan genoeg redenen om Dordrecht te bezoeken.

Ons dagje Dordrecht bracht ons bij Nobel's Brood en Villa Augustus. Dat er zoveel meer is, vertelt Dominique van Do in Dordt je graag.

Nobel's Brood

Eerder tipten we al de leuke bakkerswinkel Nobel's Brood van Willemijn en Sander, aan de voet van de Grote Kerk. Op de bankjes op de stoep vang je de eerste zonnestralen van de dag, met een heerlijke koffie in je hand. Uniek is de bezorgservice. Op zondag wordt het vers gebrakken brood bij je thuisbezorgd. Met een bakfiets of toffe lelijke eend komt het ontbijt naar je toe!

Tm9iZWwncyBCcm9vZCBpbiBEb3JkcmVjaHQ=Tm9iZWwncyBCcm9vZA==

Villa Augustus

Inmiddels een gouwe ouwe aan het worden; Villa Augustus! Wanneer je een bezoek brengt aan deze stad, mag Villa Augustus zeker niet ontbreken. De ommuurde tuin met de bloemenpracht, het mooi ingerichte restaurant… Wanneer je het Marktcafe bezoekt, ga je gegarandeerd met iets naar huis, zoveel fijne accessoires en lekkernijen!

Do in Dordt

Maar, Dordrect heeft nog zoveel meer te bieden! Dominique van Dijk biedt op haar blog Do in Dordt de leukste tips, adressen en to do's. Bijzondere winkeltjes in pittoreske straatjes, de lekkerste koffie van de stad, nieuwe hotspots en toffe workshops. Do proeft, Do ontdekt, Do slaapt, Do shopt… 

Blijven slapen?

Zoveel leuke tips, die krijg je niet in 1 dag bezocht. Blijf slapen, bij B&B TOF! Een toffe B&B in het historische centrum van de stad, gevestigd in een meer dan 100 jaar oud pand aan de Knolhaven.

Ik ben benieuwd naar jouw tips voor deze mooie stad! Laat je ze weten?