Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Adults only
Het Raatshuisje
Buitenhuisje vlakbij Breda
1 - 2 personen
vanaf € 155 per nacht

Verwenadres bij Breda

Het Raatshuisje is een bijzonder plekje in het groen bij Ulvenhout, vlakbij de Brabantse stad Breda. Te huur als suite met alle luxe die je hierbij mag verwachten.

Een gastvrij ontvangst, rust & ruimte, privacy en een bijzonder sfeervol onderkomen… Meer heb je niet nodig voor een romantische overnachting of een zalig weekendje weg met z’n twee!

Suite in de natuur

Het buitenhuisje is voorzien van luxe, comfort en een hip interieur. Een witte basis, mooie pasteltinten en accessoires maken het mintgroene huisje van binnen tot een plek waar je je gelijk thuis voelt. Sterker nog, hier wil je niet meer weg! Een extra lang Auping boxspring bed, een Nespresso koffiemachine met bijbehorende koffie, fruit, chocolade, koude drankjes in de koelkast, thee en een uitgebreid ontbijt wat ’s morgens geserveerd wordt op de veranda of bij minder mooi weer binnen. Een badkamer met regendouche, luxe badproducten en badjassen maken je verblijf hier compleet.

Ontspannen samen zijn

Het Raatshuisje is zo fijn, gezellig en sfeervol; hier kom je de dag prima door. Kruip op koude dagen lekker op de bank met een boek, tijdschrift of spannende film. Schijnt de zon en wil je naar buiten? De veranda, het houten terras en de tuin bieden genoeg plaats om te genieten van het buitenleven, met uitzicht op de paarden, schapen en fruitbomen. Maak een mooie wandeling of fietstocht door de bossen, langs rivier de Mark en door het gezellige dorp Ulvenhout. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de stad Breda met leuke winkels, gezellige terrassen, restaurantjes en natuurlijk de Brabantse gezelligheid.

Neem je paard mee!

Indien gewenst wordt de wei bij het Raatshuisje beschikbaar gesteld voor je eigen paard. Hou je juist niet van paarden en heb je ze liever niet voor de deur? Geef dit aan, dan worden ze tijdelijk ergens anders gestald.Het Raatshuisje Strijbeekseweg 21B 4851 SK Ulvenhout

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: