Even geduld...

Corfu vanaf nu in je broekzak

Ga je op vakantie naar het Griekse eiland Corfu? Download dan de life@corfu app, een Nederlandstalige app boordevol onontdekte informatie.

De app is een aanvulling op de krant Corfu Zomernieuws, ontwikkeld door Annegreet van der Lee & Karin van Gemert; 2 Nederlandse dames woonachtig op Corfu. Zij delen graag hun liefde voor Corfu met haar bezoekers. Zij kennen het eiland als hun broekzak en weten hun passie op enthousiaste manier over te brengen. 

Een app boordevol onontdekte informatie

De app staat boordevol onontdekte parels van het prachtige Corfu en veel tips & tricks over het eiland. Traditie & cultuur; leuke activiteiten; uitstapjes met kinderen; verrassende plekjes; mooie routes door ongerepte natuur en fotogenieke dorpjes; recepten van lokale gerechten en met zorg uitgekozen restaurants, bars en winkels waar Karin en Annegreet ook graag komen. Door middel van GPS aanduiding in de artikelen is eenvoudig iedere locatie te vinden. Daarnaast staan er aanvullende gegevens zoals website, telefoonnummer, Facebook pagina, tripadvisor, enz. vermeld.

Waarom deze Corfu app?

“Het unique selling point van deze app is dat er informatie over Corfu te vinden is, ánders dan in de standaard toeristenboekjes en wat er te vinden is op internet” aldus Karin. “Op deze manier krijgen de gebruikers aanvullende informatie over Corfu. Bovendien komen ze op onontdekte plekjes en locaties waar wijzelf ook graag komen” vult Annegreet aan. Met andere woorden, onverwachte tips & tricks uit de eerste hand. 

Praktische informatie

Life@corfu app is gratis beschikbaar voor Android en Apple smartphones en tablets in de Appstore.