Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Guesthouse Vertoef
Hip hotel
1 - 4 personen
vanaf € 70 per kamer
Ga naar de website

Hip hotel in Nijmegen

Guesthouse Vertoef heeft een gunstige ligging, aan de rand van het historische centrum van Nijmegen. Wanneer je een kamer reserveert bij Vertoef, wacht je een verblijf met een huiskamer gevoel. Ongedwongen, ontspannen en los. Als thuis…

Goed toeven bij Guesthouse Vertoef

Het hippe hotel Vertoef vind je in een voormalig kantoorpand. Wanneer je alleen de buitenkant ziet, verwacht je niet zo’n mooi interieur. Het contrast is dan ook groot: een industrieel (beetje saai) uiterlijk, een warm en gezellig innerlijk. Het hotel heeft verschillende kamertypes. Elke kamer is anders maar compleet ingericht, met eigentijdse details. Eyecatchers in de kamers zijn de stoere behangprints, van kleurrijke papegaaien tot afbladerende deuren. Goede (extra lange) bedden, een zithoek, badkamer, flat screen tv, een kitchenette met koelkast, kookplaat, combi oven/magnetron en fluitketel. Wil je een avondje zelf koken (wat ik me nauwelijks kan voorstellen met al die leuke adressen in de stad), dan huur je voor € 10,- een complete set potten en pannen.

Duurzaam overnachten

Guesthouse Vertoef wordt duurzaam gerund. Een extra fijn gevoel als je hier overnacht. Zonnepanelen wekken de stroom op, het water is ‘groen’ en je drinkt er biologische thee of koffie. De ingrediënten voor het ontbijt en de lunch komen van lokale biologische boeren.

Wat ga je doen in Nijmegen?

Kom je voor een stedentrip Nijmegen? Maak een mooie stadswandeling door de oude binnenstad. Ga picknicken in het Kronenburgerpark. Pak een terrasje aan de Waalkade. Spring op de fiets, te huur bij Vertoef, naar de Honigfabriek. Ga wandelen in de Ooijpolder en aan het strand liggen bij de Spiegelwaal. De stad en omgeving hebben zoveel te bieden, een nacht is gegarandeerd te kort.

Ga naar de website


Guesthouse Vertoef Nassausingel 3 6511 EV Nijmegen

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: