Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Rondreis per huurauto
Een rondreis maken per huurauto biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ideaal! Niet alleen die vrijheid is fijn, het is ook nog eens heerlijk om een lange reis te vermijden. Vlieg naar je bestemming, huur een auto en je komt overal. We overtuigen je graag van het gemak van een huurauto.

De voordelen van een huurauto

Het is zo heerlijk om naar een bestemming te vliegen, een auto af te halen en te gaan ontdekken. De mooiste roadtrips maak je per huurauto. Een paar voordelen op een rij:

 • Door naar je vakantiebestemming te vliegen en een auto te huren bespaar je een lange reis. Extra tijd om meer te genieten van je vakantie.
 • Je komt uitgerust op je bestemming aan en kunt direct gaan ontdekken.
 • Een huurauto biedt je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.
 • Door met een huurauto op pad te gaan, ontdek je de mooiste plekjes buiten de gebaande paden.
 • Het is vaak goedkoper om een auto te huren dan om excursies te boeken.
Witte huur auto geparkeerd bij struiken met zee met grote eilanden op de achtergrond

Fly-drive, strandvakantie of…

Het maakt niet veel uit wat voor type vakantie je kiest. Een huurauto biedt je in alle gevallen veel gemak. Wanneer je een fly-drive (ookwel self-drive) maakt, ben je zoveel sneller van A naar B. Tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om te stoppen waar je wilt en even rechts of links af te slaan als je iets moois tegenkomt. Tijdens een strandvakantie is het heerlijk om een of meerdere dagen de omgeving te gaan verkennen. Al is het maar voor een paar uur per dag. En heb je er wel eens aan gedacht om je stedentrip met een dag te verlengen om een huurauto te nemen en de directe omgeving van de stad te verkennen?

Met een huurauto zie je meer!

Rode huurauto op het strand

Tip: huur je auto bij Sunny Cars

Herken je dit moment? Je haalt je huurauto op in de aankomsthal en wordt geconfronteerd met een lijstje extra verzekeringen en vooral extra kosten voor het huren van je auto. Je durft geen ‘nee’ te zeggen, want stel dat er wat gebeurt? Maar eigenlijk heb je ook geen zin in die extra kosten.

Ik kan je van harte aanbevelen om je auto te huren bij Sunny Cars. Dan ben je gelijk van al die extra kosten en onzekerheden af. Alleen al het feit dat je geen ‘gedoe’ hebt bij het afhalen van je huurauto is al fijn. Dat je je dan vervolgens ook geen zorgen meer hoeft te maken, draagt helemaal goed bij aan je vakantiegevoel.

Bij Sunny Cars heb je namelijk heel veel voordelen, zekerheden en extra’s:

 • De tarieven zijn helder en all-in
 • Je hoeft geen extra verzekering af te sluiten. Je bent standaard optimaal verzekerd. Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal.
 • Geen verborgen kosten
 • Geen onzekerheden ter plaatse
 • Schade gereden? Sunny Cars betaalt het eigen risico aan je terug
 • Geen boekingskosten
 • 24/7 bereikbaar in geval van nood

Los van deze voordelen die jouw vakantiegevoel alleen maar positief beïnvloeden, heeft Sunny Cars ook een aantal extra services. Wat dacht je van voorrang bij het ophalen van je huurauto of geen creditcard nodig?

Uit eigen ervaring van harte aanbevolen!

Licht blauw meertje in Ibiza met takken op de voorgrond

De mooiste roadtrips

Vind je het moeilijk om te kiezen waar je naar toe gaat? Laat je inspireren door de reizen die we gemaakt hebben:

Hit the road!Ook leuk om te lezen:
Ibiza: 3x strand met fijn restaurant Ibiza heeft prachtige stranden en baaien met helderblauw water. Dit zijn onze favorieten! 3 Strandjes met fijne restaurantjes. Marleen , 7 juni 2017 Frankrijk: 5 redenen om naar Les Landes te gaan In Zuidwest-Frankrijk ligt het departement Les Landes. Bekend als surfbestemming. Het binnenland van Les Landes wacht erop om ontdekt te worden. Marleen , 11 mei 2018 Tip: Stedentrip met huurauto Een stedentrip geboekt? Boek ook eens een huurauto bij je verblijf, om de omgeving van de stad te verkennen. Marleen , 20 oktober 2014 Tip: Auto huren? Sunny Cars! Boek je een ticket en zoek je vervolgens nog een huurauto? Boek een auto bij Sunny Cars! Alles inclusief! Marleen , 2 juni 2017 Slapen: 5x bijzonder overnachten Algarve Een reis op de planning naar zonnig en Zuid-Portugal? Reserveer een van deze bijzondere plekjes en geniet! Bijzonder overnachten in de Algarve. Marleen , 11 oktober 2016 Tip: 5 redenen om de Causeway Coastal te rijden De Causeway Coastal, dé reden om naar Noord-Ierland af te reizen. Zoveel natuurschoon en spectaculaire uitzichten. Ik geef je 5 redenen om te gaan! Marleen , 13 juni 2016 Slapen: 3x bijzonder overnachten Noord-Ierland Maak een rondreis door Noord-Ierland en kies voor een bijzonder verblijf: 3 x bijzonder overnachten in Noord-Ierland. Marleen , 8 juni 2016 Zweden: De magie van Zweeds Lapland Wedden dat het zien van het Noorderlicht op jouw bucket list staat?! Vlieg naar Zweeds Lapland en al je dromen worden werkelijkheid. Marleen , 9 oktober 2016 Stedentrip: Cagliari op Sardinië Vlieg naar Cagliari op Sardinië voor een bijzondere stedentrip. Een perfecte combinatie van stad & strand in een warm land. Marleen , 27 juni 2018 Roadtrip: een auto huren? Een paar handige tips! Ga jij tijdens je stedentrip of vakantie een auto huren? We geven je graag een paar tips waar je op moet letten om zorgeloos te huren en rijden. Marleen , 24 juli 2018 Boek: On a roadtrip, ontdek Zuid-Europa met je (huur-) auto Ontdek Zuid-Europa per (huur-) auto met een van de routes uit het zojuist verschenen boek ‘On a roadtrip’ van uitgeverij mo'media. Marleen , 12 juni 2018

De mooiste roadtrips maak je per huurauto

Een rondreis maken per huurauto bied je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ideaal! Lees onze tips voor een roadtrip.