Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Stalen Boshuis
4-persoons vakantiehuis
1 - 4 personen
vanaf € 513 per midweek
Ga naar de website

Uniek vakantiehuis bij Breda

Het Stalen Boshuis is een design vakantiewoning, gelegen ten noorden van de stad Breda. Wanneer je op zoek bent naar een écht uniek vakantieadres, dan is dit Boshuis de plek waar je wilt zijn!

Naar eigen ontwerp

Het 4-persoons boshuis is gebouwd naar eigen ontwerp. De eigenaar van het huis (Christiaan van Vugt) is ruimtelijk vormgever en bouwkundige en heeft naar eigen inzicht en smaak dit beeldschone huis gebouwd. Hoe fijn is het dat je een woning geheel naar wens kunt bouwen en indelen?! Bij de bouw is gebruik gemaakt van cortens staal, veel glas en beton. Door het sfeervolle interieur, modern en strak, met luxe en design, heeft het huis een eigentijdse en warme uitstraling. De grote glazen pui zorgt voor veel licht in huis, door de schuifdeuren stap je zo naar buiten, je grote terras met buitenbad en -douche op. Echt alles is in huis aanwezig om jou van elke minuut hier te laten genieten. Wat dacht je van een haard, sauna en elke slaapkamer een eigen badkamer?

In de natuur met de stad dichtbij

Het Stalen Boshuis ligt op Landgoed Bergvliet, op 10 minuten ten noorden van de stad Breda. Bij het landgoed ligt een golfbaan met restaurant en bar. Toch vind je hier alle rust, het huis ligt op een eigen ruim perceel en biedt je volop privacy. Wandel de deur uit, de Vrachelse Heide op of bezoek de bourgondische stad Breda. Al kan ik me heel goed voorstellen dat je hier liever niets anders doet dan thuisblijven.

Ga naar de website


Stalen Boshuis Landgoed Bergvliet Oosterhout

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: