Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Boshuis Friesche Duin
8-persoons vakantiehuis
1 - 8 personen
vanaf € 450 per weekend

Vakantie in het bos

Boshuis Friesche Duin is een droomhuis, een 8-persoons vakantiehuis in de bossen bij Appelscha. Het houten huis is nieuw gebouwd, eigentijds ingericht en heeft alles wat je hart begeert! En nog net een beetje meer…

Scandinavisch boshuis in Friesland

Wanneer je binnenkomt in het boshuis valt je mond even open. De ruimte, het licht, het mooie interieur… Je weet niet waar je kijken moet. De keuken, eethoek en woonkamer bevinden zich in een grote ruimte met hoog plafond. De basis is wit, een betonnen vloer en houten balken zorgen voor een stoer karakter. De meubels van HK Living en de accessoires geven je het gevoel in een Scandinavisch huis te zijn beland. In een woord: prachtig!

Het boshuis heeft drie slaapkamers, waarvan een ouderslaapkamer met 2-persoons bed, een kamer met twee aparte bedden en een kamer met twee stapelbedden. De badkamer heeft een inloopdouche en een toilet, in de hal vind je een 2e toilet. De keuken is groot, met oven, Nespressoapparaat en afwasmachine. De lange eettafel nodigt uit tot uren gezellig samen tafelen. Vanuit de zithoek kijk je door de openslaande deuren in de ruime tuin met heerlijke veranda. De loungebanken én hangstoel worden gegarandeerd je favoriete plek tijdens de zomermaanden.

Appelscha en de omgeving van Boshuis Friesche Duin

Direct voor de deur van het boshuis starten mooie wandelingen door de bossen en strekken fietspaden zich uit. Met de fietsen van het boshuis fiets je letterlijk zo de natuur in, Nationaal Park het Drents Friese Wold grenst aan Appelscha. Smalle slingerpaadjes brengen je langs dennenbossen, heidevelden met vennen en de Kale Duinen, een uniek stuifzandgebied. Loslopende schapen, fantastische vergezichten, uitkijktorens: verrassend mooi! Dan heb ik het verwarmde openluchtbosbad (tegenover het boshuis), het klimbos en de Bosberg toren nog niet genoemd. Heb je nog meer redenen nodig om af te reizen naar Appelscha?

Boshuis Nij Hildenberg

Van dezelfde eigenaar is het charmante Boshuis Nij Hildenberg, ook in de bossen bij Appelscha.Boshuis Friesche Duin Schapendrift 43 Appelscha

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: