Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Slipens Hotel
Hip hotel
1 - 4 personen
vanaf € 150 per nacht
Ga naar de website

Klein charmehotel aan zee

Slipens Hotel is een hip hotel, aan de haven van het idyllische Fiskebäckskil in Bohuslän. Een heerlijke plek als basis om de mooiste plekjes aan de westkust van Zweden te verkennen.

Overnachten in het Slipens Hotel

Het Slipens Hotel heeft slechts twaalf kamers, allemaal met een ander karakter. Het interieur van de kamers is geïnspireerd op lokale personages; sprookjesfiguren, vissers en sages. In elke kamer lees je bij wie je die nacht te gast bent. Naast de mooie kamers heeft het hotel een goed restaurant en voor gasten is er ook een drijvende sauna (met mogelijkheid om in zee te springen) en een hot tub.

Restaurant Brygghuset

’s Ochtends staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar in het bijbehorende restaurant, met zoveel lekkers, zorg maar dat je goede trek hebt en eerst een ochtendwandeling hebt gemaakt. In dit restaurant ben je ook van harte welkom voor een diner, met ingrediënten gebaseerd op de seizoenen. Visliefhebbers? Geniet van mosselen in de zomer, kreeft in de herfst, oesters in de winter of makreel in het voorjaar. De lokale vissers brengen hun vis tot in de keuken van het restaurant.

Ontdek de omgeving

Het hotel ligt aan de haven van Fiskebäckskil, op het mooie eiland Skaftö aan de westkust van Zweden. Slechts een uurtje rijden (ten noorden) van Göteborg en je bevindt je op een van de honderden eilanden voor de kust. Met prachtige rotspartijen, gekleurde houten huizen, verborgen strandjes en vissersplaatsjes. Voor jou als gast staan er gratis fietsen klaar, ontdekken maar!

Ga naar de website


Slipens Hotel Fiskebäckskilsvägen, Fiskebäckskil

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: